Mot forlik mellom Stabæk og Kaurin

Tidligere Stabæk-spiller Leni Larsen Kaurin dropper trolig søksmål mot sin gamle klubb. Det forhandles nå i stedet om et forlik.

Leni Larsen Kaurin

Spillerforeningen (NISO) er i samtaler med Stabæk på vegne av Leni Larsen Kaurin.

Foto: NRK

– Vi er i dialog med Stabæk for å prøve å få til en løsning som setter en strek for dette. Du kan gjerne kalle det et slags forlik, sier NISO-advokat Eirik Monsen til NRK.

– Er det snakk om en økonomisk kompensasjon?

– Det vil jeg ikke uttale meg om, sier Monsen.

Vurderte rettssak

Ifølge VG har Leni Larsen Kaurin vurdert å gå til søksmål mot Stabæk siden trener Øyvind Eide får fortsette i klubben. Kaurin mener han har trakassert henne.

Saken har fått massiv omtale i mediene den siste uken og Monsen sier at Spillerforeningen nå hjelper Kaurin med å avslutte saken.

NISO var fredag i samtaler med Stabæk. Monsen tror partene kommer til enighet.

– Vi har så langt hatt en konstruktiv og god dialog og tror at vi enes om dette. Vi har kommet et godt stykke på vei, sier NISO-advokaten.

Samtaler gjennom helgen

Monsen vil ikke ut med detaljer om samtalene så lenge de pågår, men er tydelig på at både NISO og Kaurin håper på en løsning.

– Vi tar sånne saker på største alvor, så det er viktig å komme til bunns i dette og avslutte det, sier Monsen.

Samtalene fortsetter gjennom helgen og ifølge NISO-advokaten kan det komme en enighet før mandag.

Fotball

Oppsummert

11.00: Uttak av nødlandslaget, som spiller borte mot Østerrike onsdag kveld.

På pressekonferansen: Leif Gunnar Smerud, Pål Bjerketvedt, Lise Klaveness og Gro Tvedt.

 • Molde slo Dundalk i Europaligaen

  Molde slo det irske laget Dundalk komfortabelt 3–1 i Europaligaen, torsdag kveld.

  Magnus Wolff Eikrem, Ohi Omoijuanfo og Martin Ellingsen scoret målene for de blå fra rosenes by. Jordan Flores pyntet på resultatet for irene på overtid med et flott skudd fra utenfor 16-meteren, som gikk rett i lengste kryss.

  Molde har etter denne seieren gode muligheter til å gå videre fra Europaligaens gruppe B. De innehar andreplassen i gruppa som tilsier sluttspill.

  Molde møter Rapid Wien neste uke. Unngår Molde tap i den kampen, er de videre i Europaligaen. Skulle Rapid Wien vinne kampen, er det de som er videre.

  Arsenal er allerede videre fra gruppe B. Dundalk spiller sin siste kamp i årets Europaliga neste uke mot nettopp Arsenal.

  Ellingsen og Ohi
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NT
 • Supportere tilbake på fotballkamper

  Onsdag kveld var tilskuerne endelig tilbake på seks engelsk fotballstadioner for lag på nivå 2,3 og 4. Den britiske regjeringen åpnet i november for at tilskuere igjen kunne slippes inn på britiske idrettsarenaer fra 2. desember.

 • Sikret avansement uten Haaland

  Borussia Dortmund måtte klare seg uten Erling Braut Haaland, men tok seg videre i mesterligaen med 1-1 mot Lazio onsdag kveld.

  Raphaël Guerreiro gjorde at savnet av Haaland ikke ble snakket for mye om da han sendte Dortmund i føringen etter 44 minutter. Ciro Immobile sørget for utligning på straffespark i 2. omgang.

  Guerreiro
  Foto: Bernd Thissen / AFP
 • Barcelona herjet med Ferencvaros

  Antoine Griezmann hælsparket inn 1-0 på innlegg fra Jordi Alba før det var spilt et kvarter. Martin Braithwaite, som startet på topp for Barcelona, doblet ledelsen i det 20. minutt på innlegg fra Ousmane Dembélé. Det avsluttet et angrep i 33 trekk.

  Tokmac Nguen spilte 71 minutter for Ferencvaros.

  Barcelona Griezmann
  Foto: Attila Kisbenedek / AFP