Tottenhams spurt holdt nesten

De fikk en mann utvist og tre mål i fleisen før kvarteret var spilt. Men Tottenham reiste seg mesterlig i andre omgang mot Inter og tapte bare 4-3.

Rødt kort til Tottenham

Tottenham-keeper Gomes måtte gå av banene etter bare åtte minutter

Foto: MAX ROSSI / Reuters

Javier Zanetti sendte vertene i ledelsen etter bare noen sekunder, og bare åtte minutetr var spilt da Gomes rev ned Biabiany i feltet. Gomes ble utvist og Samuel Eto'o scoret på den påfølgende straffen.

Da ble veien svært så bratt for Tottenham, og bedre ble det ikke da Dejan Stankovic satte inn det tredje for Inter. Og fortsatt var det bare spilt et kvarter. Eto'o satte inn sitt andre ti minutter før pause, og da stod det 4-0 til Inter ved halvtid. Hvos skulle dette ende?

Slett ikke så ille som Spurs-fansen kunne frykte, skulle det vise seg. Inter regnet nok med at kvelden var reddet, og sett ned farten. Det kunne ha gått helt galt, men holdt så vidt. Gareth Bale reduserte tre ganger, og kampens to tilleggsminutter ble lange fior hjemmelaget. Men de holdt unna og vant 4-3.

Grått i Manchester

Nani scorer i mesterligaen

Nanis tidlige mål var nok for Manchester United til seier over Bursaspor

Foto: Jon Super / Ap

Manchester United var nok glad for å få annet enn ståket rundt Wayne Rooney å tenke på, og var storfavoritt mot Gøran Sørloths gamle klubb, tyrkiske Bursaspor. Da Nani satte inn 1-0 etter bare sju minutter, var nok alle sikre på at dette skulle bli en grei dag på jobben for Uniteds spillere.

Det ble det forsåvidt også, ettersom gjestene ikke skapte noe. Men det gjorde ikke hjemmelaget heller. Ikke før i de aller siste minuttene da både innbytter Gabriel Obertan og Javier Hernandez hadde store sjanser.

I samme gruppe klarte Valencia uavgjort mot Rangers i Skottland. Skottene tok ledelsen ved Maurice Edu ti minutter før pause, og Edu nettet på nytt sekunder etter pausen, men denne gangen i eget mål.

Kveldens øvrige kamper utviklet seg programmessig. Lyon tok sin tredje strake seier med 2-0 over Benfica, og i samme gruppe slo Schalke Hapoel Tel Aviv 3-1.

I Barcelonas og Københavns gruppe spilte Rubin Kazan målløst. Det passet både Barca og FCK bra. Og i Inters og Tottenhams gruppe spilte Twente og Werder Bremen 1-1, noe som passet de to andre lagane også godt.

Fotballnyheter