Nekter å spille for Liverpool

Javier Mascherano nekter å spille for Liverpool i påvente av overgang til Barcelona, men Roy Hodgson håper å få beholde den argentinske kapteinen.

Javier Mascherano

Javier Mascherano er betenkt på treningsfeltet

Foto: Tim Hales / Ap

- Ting vil bli løst så raskt det lar seg løse. Jeg ønsker at Mascherano blir. Det er mitt håp, sier Liverpool-manager Hodgson.

Mascherano spilte ikke i 0-3-tapet mot Manchester City. Angivelig fordi han ikke klarte å konsentrere seg om Liverpool Football Club midt i overgangsforhandlingene med Barcelona.

Les: Mascherano nær Barcelona-overgang

- Vi ønsker ikke å selge ham, sier Hodgson.

Den tidligere Viking-treneren mener 120 millioner kroner, som er det Barca skal ha tilbudt engelskmennene for den argentinske landslagskapteinen, er altfor lite.

Roy Hodgson

Roy Hodgson var ikke fornøyd med laget sitt mot Manchester City

Foto: JON SUPER / Ap

- Selvfølgelig ønsker vi ikke å selge ham for den summen som blir nevnt, og det er opp til klubbene å løse dette. Jeg håper fortsatt at Javier Mascherano vil spille for oss, for han er en god spiller og vil gjøre oss til et bedre lag, sier Liverpools nye manager.

Les: Veteranene skinte i premieren

Dårlig Lucas

0-3-tapet på Eastlands var Liverpools verste mot Manchester City i ligasammenheng på 73 år. Erstatteren i Mascheranos dype midtbanerolle mot de himmelblå var Lucas Leiva. Brasilianeren har til gode å imponere i Liverpool-drakten og spilte en heller begredelig kamp også denne gangen. Pasningskvaliteten synes ikke god nok og Lucas ser også ut til å mangle tempoet som er nødvendig i Premier League.

Christian Poulsen kan også bekle en defensiv rolle sentralt på midtbanen. Dansken er hentet fra Juventus, men satt på benken mot Manchester City. Lysluggen spilte mot Trabzonspor sist uke, men også han virket treg.

Fotballnyheter