Nannskog scoret da Vålerenga tapte

Daniel Nannskog scoret for første gang siden 6. mai da Stabæk slo Vålerenga.

Daniel Nannskog slår Erik Hagen i hodeduell og header inn 1-0.

Daniel Nannskog slår Erik Hagen i hodeduell og header inn 1-0.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Nannskog headet inn kampens eneste mål da Stabæk slo Vålerenga 1-0 på Ullevaal.

NRKSport.no fulgte kampen

Daniel Nannskog ble byttet ut i første omgang.

Daniel Nannskog ble byttet ut i første omgang.

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Stabæk holdt unna etter at Vålerenga var ytterst nær utligning mot slutten.

Stabæks scoringsmaskin har ikke hatt det like lett denne sesongen (fem mål). Uten støtten fra Alanzinho og Veigar Pall Gunnarsson blir oppgaven tøffere for veteranen.

Men han var der han skulle etter 23 minutter. Innlegget fra høyre (Morten M. Skjønsberg) ble styrt inn med hodet. VIF-keeper Troy Perkins kom seg ikke raskt nok ned til å avverge.

- Det var en deilig triumf. Jeg fikk ikke spille så mye, men det var flott å avgjøre, sier Daniel Nannskog til NRK etter kampen.

VIF benyttet ikke muligheten til å henge helt med i toppen. Det er nå ti poeng opp til Rosenborg (29 poeng). Neste oppgave for VIF er Sandefjord borte lørdag.

Tabell eliteserien

For Nannskog kan det ligge an til noen uker på sidelinjen. Det er trolig snakk om en muskelstrekk. Han haltet av banen etter vel en halvtimes spill.

Sæternes ute

Det gikk hardt ut over spissene på Ullevaal. Også Vålerengas Bengt Sæternes måtte av banen før pause. Han ropte på straffe etter en duell med Fredrik Risp.

I stedet for 11-meter og mulig utligning, skadet VIF-angriperen seg i beinet og ble erstattet av Morten Berre.

Vålerenga hadde svært mye av spillet. Etter hvert dukket det også opp noen få store sjanser.

Mohammed Fellahs etter 75 minutter var lenge den største. Hans skudd gikk via Jon Knudsen før ballen ble renset unna på vei mot streken.

Like etter hylte VIF på straffe for det hjemmelaget mente var en Jon Inge Høiland-hands.

Mostafa Abdellaoue bommet så stygt få minutter før slutt. Rå kraft og god oppakning i ryggsekken sendte skuddet godt over tverrliggeren fra åtte-ni meter.

På overtid traff også Erik Hagen stolpen etter en corner. Men Stabæk holdt unna i kaoset i egen sone og tok en svært etterlengtet seier.

- Dette trengte vi nå som vi er i en vanskelig økonomisk situasjon, sier en meget fornøyd Ingebrigt Steen Jensen til NRK etter kampen.

Fotball

 • Neville gir seg som England-sjef

  Phil Neville er aktuell som hovedtrener i Inter Miami og trekker seg umiddelbart som landslagssjef for de engelske fotballkvinnene.

  Det opplyser Englands fotballforbund på sitt nettsted mandag ettermiddag.

  Det har vært kjent i en periode at Inter Miami-eier David Beckham forsøker å hente sin gamle lagkamerat i Manchester United som trener.

  Phil Neville
  Foto: Marit Hommedal / NTB
 • Juventus feilet i ny toppkamp

  Juventus er på full fart mot å miste Serie A-hegemoniet. Mesterlaget tapte 0-2 i søndagens storduell borte mot Inter.

  Arturo Vidal og Nicolo Barella scoret i hver sin omgang i Milano. Seieren tok Inter opp i 40 poeng, som er like mange som byrival Milan på tabelltoppen. Antonio Conte har ferten av nok en ligatittel han kan legge til på sin sterke CV.

  Verre er det for Andrea Pirlo. Spillerlegenden strever med å rade opp seiersrekker Juventus er vant til å ha. Og søndag mislyktes Cristiano Ronaldo og co. i nok en toppkamp. (NTB)

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Luca Bruno / AP
 • Özil forlater Arsenal

  Mesut Özil forteller til tyrkisk TV at han blir Fenerbahçe-spiller. Han forlater Arsenal uten å ha spilt en klubbkamp siden mars.

  Özil snakket om Fenerbahçe-overgangen i et intervju med den tyrkiske TV-kanalen NTV søndag.

  – Jeg er veldig glad, veldig spent. Gud har gitt meg sjansen til å ta på meg Fenerbahçe-drakten. Jeg kommer til å bære den med stolthet og gi alt for laget, sier Özil. (NTB)

  Ôzil
  Foto: Bogdan Maran / AP
 • Scoret praktmål

  Son Heung-min og Harry Kane var toneangivende, men det vakre målet til Tanguy Ndombele ble kampens øyeblikk da Tottenham vant 3-1 over Sheffield United søndag.

  Like etter at David McGoldrick hadde laget ny spenning i Premier League-oppgjøret med sin 1-2-redusering, vartet Ndombele opp med et stykke fotballmagi da han vippet ballen på akrobatisk i mål fra spiss vinkel og sørget for 3-1 til bortelaget etter 62 minutter.

  Tottenham tok tidlig ledelsen da Serge Aurier nikket inn en presis corner fra Son. Deretter la Kane på til 2-0 med et flott skudd. Etter 3-1-målet til Ndombele kunne Tottenham trygge inn tre nye poeng.

  Ndombele
  Foto: Laurence Griffiths / AP
 • Endelig solgt

  Felipe Carvalho har ikke spilt for Vålerenga på to år. Ett år ble det i den kongeblå drakta, før han fikk hjemlengsel og dermed utlånt til Nacional.

  Da han skulle komme tilbake til 2020-sesongen, dukket han aldri opp. Oslo-klubben har prøvd å selge Carvalho over lengre tid, og nå har de endelig lykkes med det.

  Neste steg for Carvalho er Club Bolivar. Det melder Vålerenga på sitt nettsted søndag.

  Carvalho
  Foto: Geir Olsen / NTB