Nannskog reddet uavgjort

Mål av storscorer Daniel Nannskog ti minutter før full tid sørget for at Stabæk reddet 1-1 mot Sandefjord på Nadderud stadion søndag kveld.

Stabæks Daniel Nannskog
Foto: Holm, Morten / SCANPIX

Etter et langt gjesp av en 1.omgang hvor Andreas Tegström var nærmest scoring, skulle den andre, heldigvis for de fremmøtte på Nadderud, by på bedre underholdning.

Det var Kari Arkivuo som ordnet ledelse for Sandefjord drøye fem minutter ut i andreomgang, etter at Jon Knudsen i Stabæks mål hadde gitt en uheldig retur rett i beina på finnen. Dette var Sandefjords første mål på bortebane denne sesongen.

SE Nett-TV: Thodesen: - Fornøyd

Lettbent Alanzinho

Etter scoringen tok Stabæk over spillet, anført av en lettbent Alanzinho. Brasilianeren bød Sandefjord forsvaret opp til dans ved flere anledninger og var et konstant uromoment. Men det var Daniel Nannskog som ikke overraskende skulle sørge for utligning. Svensken kom alene med Espen Bugge Pettersen i Sandefjords mål og rullet ballen kontrollert under den utrusende keeperen.

Stabæk var hissig på grøten ved flere anledninger etter å ha utlignet, men kom aldri virkelig nære. Sandefjords stopperduo Fredrik Kjølner og Birger Madsen hadde god kontroll, og kampen endte rettferdig med ett poeng til hvert lag.

Stabæk avhengige av spissduo

Etter at fem serierunder er spilt i 2007 er Daniel Nannskog og Veigar Pall Gunnarsson fortsatt Stabæks eneste målscorere. Og det kan virke som om bæringene er like avhenginge av de meget målkåte spissene i år som i fjor.

 

Bra sesongstart for Sandefjord

Etter sesongens andre uavgjorte kamp på bortebane rykket Sandefjord opp på tredjeplass på tabellen. Sandefjord har kommet godt i gang og det ser ut som om laget fra hvalfangerbyen skal klare å overleve den beryktede andresesongen.

Sandefjord er heller ikke like avhengig av sine spisser slik som Stabæk. Vestfoldingen har scoret seks mål så langt og ingen av målene er scoret av samme spiller.

Fotballnyheter