NRK Meny
Normal

Nannskog mot Moa

Superspissene kan avgjøre kampen mellom Stabæk og Vålerenga på lørdag.

Daniel Nannskog og Moa

Daniel Nannskog og Moa har vist at de er i bra form tidlig på sesongen

Foto: Scanpix

Hør: Stabæk - Vålerenga fra kl. 17.00

Følg: Stabæk - Vålerenga "spark for spark" kl. 17

Både Stabæks Daniel Nannskog og Vålerengas Mohamed Abdellaoue "leverte varene" i seriepremieren.

Skuddfoten til svenske Nannskog utliknet til 1-1 mot Odd, mens Moa scoret et mål med hver fot da Viking ble slått på Ullevaall.

Les: Gunnarsson ute mot Vålerenga

(saken fortsetter under)

Nett-TV: Stabæk slo Odd på bortebane

Video nsps_upload_2010_3_15_14_51_45_724.jpg

Nett-TV: Moa banens beste

Video nsps_upload_2010_3_16_18_18_40_851.jpg

Lørdagens NRK-sendte kamp kan de to spissen fort komme i fokus igjen. Nannskog har også hatt en tendens til å score mot Oslo-laget. Han har puttet ballen i mål i alle de tre kampene lagene spilte mot hverandre i fjor. Stabæk vant også alle sammen.

Moa kan ikke vise til det samme effektivitet i serien, men hans to mål i cupfinalen mot Stabæk i 2008 er det sikkert mange som fortsatt husker.

Første siden 1995

Vålerenga har faktisk ikke slått Stabæk på bortebane siden eliteseriedebuten til Bærum-laget i 1995. Vålerenga vant da 2-0 etter mål av Kent Bergersen og Knut Aga jr.

Stabæk-fansen vil sikkert ha gode minner fra seriekampen på hjemmebane mot Vålerenga i 2008. De blå vant hele 6-2 og sikret seg seriegullet. Hjemvendte Veigar Pall Gunnarsson scoret tre mål og var blant de "heteste" den kvelden.

Ikke uavgjort

Skal man lene seg på statistikken blir det trolig ikke uagjort i lørdagens kamp. Stabæk står med 10 kamper uten uavgjort, mens Vålerenga ikke har spilt uagjort i serien siden 4-4-kampen mot Lyn 29. mai i fjor. (21 kamper)

Fotballnyheter