NRK Meny
Normal

Operasjon opprydning starter for Martin Andresen

Vålerenga forbereder oppryddingsarbeidet i spillerstallen foran neste sesong.

Martin Andresen

Vålerenga satser på å nærme seg Rosenborg ytterligere neste sesong. Den jobben starter allerede nå for trener Martin Andresen, som varslet opprydning i stallen.

Foto: Lien, Kyrre / Scanpix

Selv om serien mer eller mindre var over for Norges nest beste klubblag forrige helg, har flere av spillerne fortsatt mye å spille for. Som sin egen fremtid i klubben.

  • Hvem bør inn og ut av Vålerenga for at de skal kunne ta Rosenborg neste sesong? Si din mening nederst i artikkelen!

- Viktig jobb

Trener Martin Andresen sier hver trening og hver kamp er viktig nå, og spillere som ikke er sikret en plass i troppen har trenerens argus-øyne på seg i alt de gjør.

- Det er en viktig jobb det, å sette sammen stallen for året etter, sier han til NRK.

Les også sakene:

Flere fikk sjansen

Vålerenga ga i gårsdagens tap mot Hønefoss sjansen til flere spillere som ikke har fått prøve seg så mye på førstelaget i år.

- I dag var det flere som fikk sjansen som ikke har fått spilt så mye i år, og fikk muligheten til å vise seg frem, sa Andresen til NRK i går kveld.


- Hva slags svar fikk du, føler du?


- Mye bra, og noe som skulle vært bedre.

- Skal bli bedre

Han vil ikke være mer konkret enn det per i dag - men det betyr etter alle solemerker at Andresen må vrake spillere før Vålerenga neste år skal gjøre et enda sterkere forsøk på å utfordre Rosenborg i kamp om eliteserietronen.

- Vi ønsker jo å forbedre oss, vi har jo tatt et ganske stort jafs på dem i år. Vi skal bli bedre enn det vi har vært i år. Det er vanskelig å gjøre noe med det dem (RBK) gjør, så vi får bare se hvor gode de blir.

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.