Operasjon opprydning starter for Martin Andresen

Vålerenga forbereder oppryddingsarbeidet i spillerstallen foran neste sesong.

Martin Andresen

Vålerenga satser på å nærme seg Rosenborg ytterligere neste sesong. Den jobben starter allerede nå for trener Martin Andresen, som varslet opprydning i stallen.

Foto: Lien, Kyrre / Scanpix

Selv om serien mer eller mindre var over for Norges nest beste klubblag forrige helg, har flere av spillerne fortsatt mye å spille for. Som sin egen fremtid i klubben.

  • Hvem bør inn og ut av Vålerenga for at de skal kunne ta Rosenborg neste sesong? Si din mening nederst i artikkelen!

- Viktig jobb

Trener Martin Andresen sier hver trening og hver kamp er viktig nå, og spillere som ikke er sikret en plass i troppen har trenerens argus-øyne på seg i alt de gjør.

- Det er en viktig jobb det, å sette sammen stallen for året etter, sier han til NRK.

Les også sakene:

Flere fikk sjansen

Vålerenga ga i gårsdagens tap mot Hønefoss sjansen til flere spillere som ikke har fått prøve seg så mye på førstelaget i år.

- I dag var det flere som fikk sjansen som ikke har fått spilt så mye i år, og fikk muligheten til å vise seg frem, sa Andresen til NRK i går kveld.


- Hva slags svar fikk du, føler du?


- Mye bra, og noe som skulle vært bedre.

- Skal bli bedre

Han vil ikke være mer konkret enn det per i dag - men det betyr etter alle solemerker at Andresen må vrake spillere før Vålerenga neste år skal gjøre et enda sterkere forsøk på å utfordre Rosenborg i kamp om eliteserietronen.

- Vi ønsker jo å forbedre oss, vi har jo tatt et ganske stort jafs på dem i år. Vi skal bli bedre enn det vi har vært i år. Det er vanskelig å gjøre noe med det dem (RBK) gjør, så vi får bare se hvor gode de blir.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp