- Ikke med vilje

- Jeg gjorde det ikke med vilje, forsikret Heinz Müller da Lillestrøm holdt pressekonferanse om sammenstøtet med Geir Ludvig Fevang i dag morges.

 

Heinz Müller
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Müller beklaget hendelsen, men sier det skyldes hans teknikk, som han ikke kommer til å endre på.

- Det er slik jeg spiller fotball. Jeg tok sats med den høyre foten og den venstre kom opp automatisk, det er slik jeg satser, forklarte han.

- Vet hvordan det er

 

Müller skulle gjerne sett at kampen hadde fortonet seg annerledes.  - Hvis jeg kunne skru tida tilbake, ville jeg gjort det annerledes, dette var en veldig uheldig hendelse. Fevang har min medfølelse. Jeg har selv vært langtidsskadet i Tyskland, og vet hvor vanskelig det er å komme tilbake.

Heinz sier han ikke skjønte hvordan han og Fevang traff hverandre.

- Det er fælt når man ser det i slow motion hele tiden, men der og da skjønte jeg ikke helt hva som skjedde. Jeg kjente at vi hadde kroppskontakt, men ikke hvordan og hvilken kroppsdel jeg traff ham med.

- Tror på Heinz

 

Sportsdirektør Jan Åge Fjørtoft er sikker på at LSKs sisteskanse ikke skadet Fevang med vilje.

- Hvis vi hadde tvilt på om Müller gjorde dette med vilje, hadde vi hatt pressekonferanse for å annonsere ny keeper i dag. Vi har hatt gode samtaler med Start og NFF, som vil få hans versjon av ham senere i dag og vi har også snakket om det prinsipielle knyttet til hendelsen med tanke på konsekvenser.

Sanksjoner?

 

Klubbens valgte leder Per Mathisen sier det er opp til forbundet hva som skjer videre:

- Forbundet må vurdere om det eventuelt kommer noen sanksjoner i etterkant. Det vil i så fall være interessant siden det blir første gang noe sånt eventuelt skjer.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Sarpsborg 08 vant hele 3-0 over Vålerenga borte i semifinalen i cupen onsdag kveld. De møter vinneren av kampen Molde-Lillestrøm som spiller torsdag.
Se alle målene her.
Se alle målene her.