Moyes: – Har et håp om å få trene Ronaldo

Manchester United-manager David Moyes (50) legger ikke skjul på at han gjerne vil hente Cristiano Ronaldo (28) tilbake til Old Trafford.

Moyes og Ronaldo

David Moyes (t.v.) er en stor beundrer av Cristiano Ronaldo. Skotten drømmer om å få lede portugiseren i fremtiden.

Foto: NTB Scanpix

Den skotske manageren la ikke mye mellom linjene da han fikk spørsmål om den portugisiske målmaskinen under fredagens pressekonferanse før den kommende Premier League-helgen.

Cristiano Ronaldo

STARTEN: Cristiano Ronaldo la grunnlaget for stjernekarrieren med flere gode år i Manchester United. Her fra 2007.

Foto: PAUL BARKER / Afp

– Jeg har ikke hatt gleden av å trene ham ennå, men jeg har et håp om at det kan skje i fremtiden, sa Moyes.

Alle resultater: Full runde i Premier League

United klatrer

Manchester United møter Cardiff på bortebane denne helga. De regjerende mesterne fikk en svært skjev start på sesongen, men har hevet de siste kampene.

De røde djevlene innehar femteplassen i Premier League før den 12. serierunden går av stabelen lørdag og søndag.

Moyes fortalte videre at han er en stor beundrer av muskelmannen fra Madeira. United-manageren bekrefter at han fikk med seg Ronaldos tremålsshow mot Sverige i VM-playoffen sist uke.

Skotten mener Ronaldo er verdens beste fotballspiller.

– Alle i Manchester United er enige om at han er den beste i bransjen, sa Moyes.

Stor karriere på Old Trafford

Cristiano Ronaldo fikk sitt store gjennombrudd som unggutt i Manchester United. Fra 2003 til 2009 ble han en stor yndling på Old Trafford, og var blant annet en viktig faktor til at United vant mesterligaen i 2008.

I sitt siste år på Old Trafford scoret Cristiano Ronaldo 42 mål, og ble også kåret til Årets spiller av FIFA samme året.

Cristiano Ronaldo har fortsatt å pøse inn mål for Real Madrid, men likevel har spekulasjonene aldri sluttet om en mulig retur til «Drømmenes Teater» for Ronaldo.

Det er ventet at Cristiano Ronaldo vil stikke av med Gullballen under FIFAs årlige kåring av årets beste fotballspiller – for første gang siden 2008.

Hans argeste rival om tittelen, Lionel Messi, er ute med langtidsskade. Argentineren er ikke ventet å kunne returnere til fotballbanen før i januar. Barcelona-spilleren sliter med en muskelrift.

FBL-ESP-CUP-BARCELONA-REALMADRID

GUTTEN BLE MANN: Fra å ha vært relativt spinkel da han kom til Manchester United, har Cristiano Ronaldo nå bygget seg en kropp som tåler det meste av tøffe taklinger. Portugiseren er rett og slett råsterk.

Foto: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / Afp

Fotballnyheter