Hopp til innhold

– Har dere ikke andre ting å spørre om?

José Mourinho var ikke fornøyd med at journalistene var mest opptatt av å stille spørsmål om managerens utblåsning i kampen mot Aston Villa lørdag.

Jose Mourinho

José Mourinho under mandagens pressekonferanse.

Foto: GLYN KIRK / Afp

Mourinho mistet besinnelsen og ble vist til tribunen da Chelsea ble redusert til ni mann av dommer Chris Foy i kampen mot Aston Villa lørdag.

Ramires fikk det siste kortet etter en stygg takling av Karim El Ahmadi i slutten av kampen.

– Har dere ikke andre ting å spørre om den kampen som er mer viktig enn Ramires' takling i det 92. minutt, spurte en oppgitt manager på pressekonferansen før møtet med Galatasaray i åttedelsfinalen av mesterligaen.

Nå mener Mourinho at dommeren ikke bør få dømme flere Chelsea-kamper.

– Jeg har ikke rett til å be om det, men jeg mener de (FA) må analysere situasjonen og se at det mange ganger er problemer når han har Chelsea, sa Mourinho tidligere mandag.

Tror på Drogba-gjensyn

Kampen blir for øvrig et gjensyn med Stamford Bridge for Galatasaray-spiss Didier Drogba, og Mourinho likte bedre å svare på spørsmål om den tidligere Chelsea-spilleren enn om lørdagens Premier League-kamp.

– Han er uten tvil en av de viktigste spillerne i klubbens historie, sa Mourinho, som trodde at Drogba ville returnere til Chelsea.

– Jeg tror det kommer til å skje en dag, var hans spådom.

Chelsea-forsvarer Gary Cahill, som kan få sin 100. kamp for klubben tirsdag, gruer seg til å møte ivorianeren.

– Det blir tøft å møte en slik kvalitetsspiller. Jeg har spilt mot han tidligere og har trent med ham, så jeg vet hva han kan, sa Cahill.

Saken fortsetter under video

Synes det er fint å være tilbake på Stamford Bridge. Fra pressekonferansen.

Tøff kamp om avansement

Etter at lagene spilte 1-1 i det første møtet i Tyrkia er returkampen tirsdag åpen. Mourinho tror ikke kampen vil være avgjort etter en omgang.

– I den første kampen var det ene laget bra i den første omgangen, mens det andre laget var bra i den andre omgangen. Det var veldig balansert.

– Normalt vil den andre kampen også bli slik og resultatet vil stå seg til slutt, sa Mourinho under pressekonferansen mandag.

– Jeg tror ingen av lagene vil få folk til å mene at kampen er avgjort halvveis, kommenterte Mourinho.

Galatasaray har aldri tidligere vunnet på engelsk jord, men er avhengige av et mål på Stamford Bridge for å ha muligheten til avansement til kvartfinalen.

Alt kan hende hvis man tror på seg sjøl.


Pressekonferanse etter første kvartfinale i Serieligaen

Fotball

Oppsummert

 • Etter kampen: Pressekonferanse med Bodø/Glimt og Roma-manager José Mourinho.
 • Hansen mister "cup-El Clasico"

  Caroline Graham Hansen slit med ein skade i høgrefoten og går glipp av Barcelonas semifinale mot Real Madrid i den spanske fotballcupen.

  Barcelona opplyser om skaden i ei medisinsk oppdatering på Twitter.

  Graham Hansen spelte laurdag alle minutt i 1-3-tapet for Lyon i Champions League-finalen. Ho hadde målgivande pasning på Barcelonas reduseringsmål.

  Katalanarane vann den spanske ligaen suverent og blir favorittar mot Real Madrid i cupen. El Clásico-oppgjeret blir spelt i Alcorcón like utanfor Madrid. Der blir også finalen arrangert førstkommande søndag.

  Caroline Graham Hansen
  Foto: LLUIS GENE / AFP
 • Omdal utnemnd til riddar

  Per Ravn Omdal (74) fekk tysdag synleg bevis på at han er utnemnt til riddar 1. klasse av St. Olavs Orden. Han blir heidra for sin innsats for kvinnefotballen.

  Den tidlegare fotballpresidenten (1987-92 og 1996-2004) har i sine mange verv i fotballen vore ein forkjempar for kvinnefotball både nasjonalt og internasjonalt. Han har hatt styreverv både i Uefa og Fifa, og har vore leder av Fifas kvinnekomité.

  – Dette er veldig fortent. Per er ein av dei aller største i norsk fotballs historie. Den jobben han har gjort, og betydninga han har hatt for heile norsk fotball på alle nivå, er enorm. Per har alltid brent spesielt for integrering og at fotball skal vere for alle. Han har vore svært viktig for anleggsutviklinga med kunstgrasbaner, og ikkje minst har han hatt ei helt avgjerande rolle for kvinnefotballen, sa fotballpresident Lise Klaveness.

  Per Ravn Omdal
  Foto: Sjur Natvig / NTB
 • Kovac tar over Wolfsburg

  Niko Kovac får jobben med å løfte Wolfsburg etter en skuffende Bundesliga-sesong. Han har tidligere trent Bayern München.

  Wolfsburg ble bare nummer tolv på tabellen i den tyske toppdivisjonen. I fjor ble det fjerdeplass og mesterligabillett.

  Kovac har skrevet under en treårskontrakt og erstatter Florian Kohfeldt i klubben fra bilbyen. Den tyskfødte kroaten har stått uten trenerjobb siden han fikk sparken i Monaco i januar.

  Niko Kovac
  Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB
 • Xavi taus om Lewandowski

  Barcelona-trener Xavi Hernández ønsker ikke å snakke om en mulig overgang for Robert Lewandowski fra Bayern München til den spanske storklubben.

  – Jeg kan ikke bekrefte Lewandowski eller noen andre navn. Selvfølgelig jobber vi hardt, og det er åpenbart at vi trenger å forbedre oss, sa Xavi på en pressekonferanse i Sydney.

  I den australske byen skal hans lag spille kamp mot et lag med sesongens beste spillere i den australske toppdivisjonen.

  – Det handler om tid. Det er ikke riktig øyeblikk ennå, sa Xavi når det kom til å kunngjøre nye spillere.

  Australia Soccer Barcelona
  Foto: Rick Rycroft / AP
 • Effektive Mjøndalen suser videre – Haalands fetter fortsatte målshow

  Mjøndalen tok en ny sterk borteseier da Sandnes Ulf ble slått 2-0 i 1. divisjon fotball mandag. Jonatan Braut Brunes fortsatte målfesten for Start.

  Med mandagens seier har Mjøndalen kun latt to poeng gå til spille etter åtte serieomganger av sesongen. Serietoer Brann er distansert med fem poeng, men har én kamp til gode på mannskapet til Vegard Hansen.

  Tre sterke poeng så også også tabelltreer Start ut til å ta mandag, men seks minutter på overtid berget Erik Tønne 2-2 for Ranheim etter et frispark. Tidligere i kampen hadde ikke overraskende målmaskinen Jonatan Braut Brunes vært i fokus. Erling Braut Haalands fetter, som er på lån fra Lillestrøm, scoret sitt tiende og ellevte ligamål for sesongen, men det holdt ikke til seier. (NTB)

  1. divisjon i fotball: FFK - Start (1-0)
  Foto: Christoffer Andersen / NTB