Krisen fortsetter - her jubler West Ham-fansen foran utvist Mourinho

Først ble en av Chelseas assistenttrenere vist til tribunen. Da andreomgang startet satt plutselig José Mourinho der også. Så ble den helsvarte Chelsea-dagen toppet med et nytt tap.

SOCCER-ENGLAND-WHU-CHE/

JUBLET FORAN MOURINHO: West Ham-fansen greide selvsagt ikke å dy seg da José Mourinho plutselig befant seg midt iblant dem. Chelsea-manageren ble stående her og se laget sitt tape en ny kamp.

Foto: Eddie Keogh / Action Images

Laster innhold, vennligst vent..
FBL-ENG-PR-WEST HAM-CHELSEA

Steve Holland, en av Mourinhos assistenter, tok over treneransvaret på sidelinjen de hele tre av hans kollegaer måtte gå til tribunen.

Foto: IAN KINGTON / Afp

– Stemningen i garderoben var ikke bra, som du kan forestille deg etter et tap. Spillerne er lei seg, sier Chelsea-spiller Gary Cahill til BBC.

Det var ikke Chelseas dag i dag heller. Tapet mot West Ham er nok tungt nok å svelge i seg selv, men det toppes av at hele fire personer i Chelsea-apparatet ble vist til tribunen i løpet av kampen.

Forundringen var spesielt stor da Chelsea-manager José Mourinho plutselig befant seg blant publikum da den andre omgangen skulle starte.

– Det kommer rapporter om at Mourinho skal ha prøvd å komme seg inn i garderoben i pausen. Det har han ikke lov til, sa TV 2-kommentator Per Jarle Heggelund under sendingen av West Ham - Chelsea.

Mourinho skal ikke ha ønsket å prate med media etter at kampen var ferdig.

Fire utvisinger

Flere medier melder at Mourinho skal ha kranglet med dommer Jon Moss i pausen. Også Sky Sports melder at Mourinho skal ha forsøkt å komme seg inn i dommergarderoben.

Like før pause ble nemlig Chelsea-spiller Nemanja Matić utvist etter å ha fått sitt andre gule kort.

Protestene fra Chelsea-leiren var såpass store at en av Mourinhos assistenter ble vist til tribunen av dommeren. Også Chelseas keepertrener ble utvist som følge av denne hendelsen.

De skulle altså snart få selskap av sin sjef.

Mourinho plasserte seg bak en gruppe West Ham-fans, som selvsagt snudde seg mot ham og jublet heftig da hjemmelaget scoret det avgjørende målet som skulle sikre et nytt, sviende tap for allerede kriserammede Chelsea.

SOCCER-ENGLAND-WHU-CHE/ West Ham United v Chelsea - Barclays Premier League

Nemanja Matić fikk det røde kortet like før pause.

Foto: Eddie Keogh / Reuters

Senket av Carroll

Tapet mot West Ham var det femte for Chelsea denne sesongen. Den regjerende ligamesteren har kun vunnet tre av sine 10 kamper.

Marginene var ikke på deres side i dag, heller.

Ti minutter før pause trodde de blåkledde at de hadde scoret, men målfotoet viste at det manglet noen centimeter på at hele ballen var inne i mål.

Da lå Chelsea allerede under 1-0 etter at Mauro Zárates scoring for West Ham etter 17 minutters spill.

– Man må nesten klø seg i hodet av og til. I førsteomgangen kunne Cesc Fabregas ha scoret, vi hadde målet som nesten var over linjen. Det summerer opp hvordan vi holder på, sier Cahill til BBC.

Chelsea greide å redusere til 1-1 med én mann mindre på banen i andre omgang, men i det 79. minutt var det en gammel kjenning som ville vise seg frem. West Ham-innbytter Andy Carroll sendte hjemmelaget opp i 2-1.

West Ham plasserer seg med det på en foreløpig tredjeplass på tabellen, mens Chelsea befinner seg i bunnsjiktet på 15.plass.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp