NRK Meny
Normal

Scorer Chelsea sesongens rareste mål her?

Først sto Samuel Eto´o bak et mål som sannynligvis blir en stor hit på YouTube, deretter ble manager José Mourinho forvist til tribunen.

FBL-ENG-PR-CHELSEA-CARDIFF

Her sender Samuel Eto´o den målgivende pasningen til Eden Hazard, etter selv å ha snappet ballen omtrent rett ut av nevene på målvakten.

Foto: CARL COURT / Afp

  • Chelsea - Cardiff City 4-1
Britain Soccer Premier League Jose Mourinho, Anthony Taylor

Her krangler José Mourinho med dommeren, noe som fører til at mangeren må gå og sette seg på tribunen.

Foto: Alastair Grant / Ap

Et sekunds uoppmerksomhet kan nok skje også den beste fotballspiller, men hva Cardiff-målvakt David Marshall hadde i tankene i det 32. minuttet i kampen mot Chelsea kan man virkelig lure på.

Snappet ballen fra målvakten

Marshall skulle spille ut ballen, men ble stående litt og sprette ballen opp og ned. Problemet er at han tilsynelatende har glemt helt at han har Chelseas Samuel Eto´o like i nærheten av seg.

Spissen lar seg selvsagt ikke be to ganger, men går i stedet bort til målvakten og tupper ballen omtrent ut av nevene på ham.

Eto´o sender deretter en pasning til Eden Hazard, får den igjen, runder den forfjamsede målvakten og blir felt, men klarer likevel å trille videre til Hazard som scorer på åpent mål.

Fikk nok av Mourinhos klaging

Chelsea fikk en trøblete start på oppgjøret da Jordon Mutch scoret for Cardiff allerede ti minutter ut i kampen.

Kanskje var det derfor engasjementet tok litt overhånd for manager José Mourinho. Dommeren ble nemlig så lei av maset og klagingen til portugiseren at han forviste ham fra trenerbenken.

– José var veldig frustrert på grunn av at Cardiff halte ut tiden. Allerede fra første minutt brukte de veldig lang tid på alle dødballer, forklarer Chelseas førstelagstrener Steve Holland.

Mourinho måtte sette seg blant tilskuerne på tribunen, naturligvis til fansen store fornøyelse. Med et mutt utrykk måtte han finne seg i å bli fotografert fra alle kanter resten av kampen.

– Han sitter der han vil, han sitter der han vil, runget sangen over stadion etter at Mourinho ble vist bort fra trenerbenken.

Satte seg sammen med fan

Langt gladere enn Mourinho var unggutten 50-åringen tilfeldigvis satte seg ved siden av. Han ble plutselig svært populær på Twitter da han tvitret bilde og kommentarer om hvordan det var å ha en av verdens største idrettskjendiser ved sin side.

Etter kampen nektet Mourinho å gjøre det obligatoriske etter kampen-intervjuet, og gikk rett forbi den ventende pressen.

Chelsea ledet 2-1 da Mourinho ble utvist, og laget klarte seg helt greit videre på egenhånd.

To scoringer fra Hazard og ett mål fra både Eto´o og Oscar sørget for en komfortabel 4-1-seier, som sørger for at Chelsea foreløpig er nummer to på tabellen.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.