Mos-te Førde

Mens storebror Mohammed scorer jevnt og trutt i tysk Bundesliga, herjet lillebror Mostafa Abdellaoue i 2. divisjonskampen mot Førde for Vålerenga 2.

Mostafa Abdellaoue

Mostafa Abdellaoue stoppet på sju mål....

Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Ikke mindre enn sju ganger noterte ”Mos” seg på scoringslista mot stakkars vestlendinger som ble sendt hjem med 10-1-tap fra Vallhall.

Sto over

”Mos” sto over søndagens eliteseriekamp mot Brann etter å ha scoret i de to foregående. Mandag var han i scoringshumør igjen og scoret tre mål før pause og fire etter. Rett etter sidebytte sørget han for ekte hattrick i løpet av bare 12 minutter.

Stillingen ved pause var 5-1 etter at blant annet trener Martin Andresen satte inn 3-0-målet.

Toppscorer

Lillebror Abdellaoue er nå oppe i 25 mål og er med det toppscorer i hele i 2. divisjon og bidratt sterkt til at VIF 2 vil berge plassen. I tillegg har han tre mål så langt i årets eliteserie hvor storebror ”Moa” fortsatt er toppscorer med sine 15 fulltreffere før han satte kursen for Hannover og tysk Bundesliga.

Se reaksjoner fra Valle dagen etter seieren over Brann:

Video Fellah mener han spiller på Norges beste lag

Fellah mener han spiller på Norges beste lag

Fotballnyheter

Videoklipp

En meget spesiell scoring signert Zlatan Ibrahimovic så ut til å gi Manchester United 1-0-seier mot Everton i Premier League, men et sent straffespark ga 1–1 og uavgjort.
Bournemouth vant 4-3 over Liverpool. Se høydepunktene fra kampen her.
Sergio Agüero og Fernandinho fikk røde kort i kampen mot Chelsea.
LSK Kvinner vant 2-0 over Røa i cupfinalen. Komm.: Christian Nilssen og Tom Nordlie.