Molde slo svakt Ulf

Molde jager videre i toppen etter søndagens 3-1-seier i Sandnes. For Sandnes Ulf har det vært en blek sesongstart med bare to poeng.

Edier Frejd og Fredrik Gulbrandsen

Sandnes Ulfs Edier Frejd i duell med Moldes Fredrik Gulbrandsen

Foto: Carina Johansen / NTB Scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

Etter en flott angrep kunne en umarkert Mattias Mostrom ordne 1-0 for gjestene fra Molde etter et lite kvarter.

Like før pause misset Sandnes-stopper Edier Frejd, som headet fri Moldes Fredrik Gulbrandsen. Med kraft kjempet Gulbrandsen inn 2-0. Scoringen var den tidligere Lillestrøm-spissens tredje for sesongen.

God kontroll

Molde hadde full kontroll på det meste, men det ble en smule hektisk da Vegard Forren, som tidligere i kampen hadde slitt med en vond rygg etter en ublid landing, håpløst headet inn 1-2 over egen keeper sju minutter før slutt.

Innbytter Mohamed Elyounoussi punkterte det hele etter 90 minutter. Den tidligere Sarpsborg-spilleren ble spilt gjennom av innbytterkollega Pape Pate Diouf og kunne fra hjørnet av femmeteren sette inn 3-1.

- Det var unødvendig å gi dem 1-2, men generelt syntes jeg vi hadde veldig god kontroll i 90 minutter, sa Molde-trener Tor Ole Skullerud til C More.

Ett poeng bak

Molde er oppe i 12 poeng etter fire kamper. Bare serieleder Strømsgodset har flere med 13.

Sandnes Ulf ligger sist i eliteserien med fattige to poeng.

- Vi hadde muligheter til å få med oss poeng, men det gikk Moldes vei, og totalt sett var det fortjent, medga rogalendingenes trener Asle Andersen.

Allerede onsdag får Sandnes Ulf muligheten til å rette opp inntrykket når formsterke Stabæk kommer på besøk. Molde får besøk av Start torsdag. (©NTB

Fotball

Oppsummert

 • Cirka 20.05: Pressekonferanse med Ståle Solbakken og en utvalgt spiller etter kampen mot Tyrkia.
 • Agüero mister FA-cupsemifinalen

  Sergio Agüero blir ikke å se under lørdagens semifinale i FA-cupen mot Chelsea, opplyser Manchester City-manager Pep Guardiola.

  Den argentinske spissen har ikke vært på banen for City i de tre siste kampene. En muskelskade har holdt ham på sidelinjen, og det er den siste av en lang rekke med skader måltyven har pådratt seg i sin siste sesong for klubben.

  – Ikke ennå, var Guardiolas korte svar på fredagens pressekonferanse om Agüero blir klar.

  De lyseblå har ingen andre store skader før kampen mot Chelsea. Onsdag tok de seg videre til semifinalen i mesterligaen til fordel for Erling Haaland og Borussia Dortmund.

  – De er OK. De er slitne, men OK, sa Guardiola.

  (©NTB)

  Premier League - Leicester City v Manchester City
  Foto: Tim Keeton / Reuters
 • Jarstein innlagt etter koronasykdom

  Norges landslagskeeper ble så dårlig etter å ha blitt smittet av korona at han ble innlagt på sykehus. Det skriver den tyske storavisen Bild.

  – Rune ble veldig hardt rammet. Jeg har snakket med han hver dag siden han ble syk. Han er nå betydelig bedre, og skal komme seg ut av sykehuset i løpet av en dag eller to. Han ble innlagt for en ukes tid siden, bekrefter Norges landslagslege Ola Sand til VG.

  Landslagslegen sier til NRK at Jarstein ikke var koronasmitta da han ble tatt av til pause mot Tyrkia. Han har det etter forholdene bra nå, og blir utskrevet enten i dag eller i morgen. Men målvakten mister resten av sesongen.

  – Fjorten dager på ryggen med et slikt sykdomsløp er ikke lett å komme tilbake fra. Han begynner nok ikke opptrening før på andre siden av sommeren, forteller Sand til NRK.

  Fem personer i Hertha Berlin har den siste tiden testet positivt for korona. De har bedt om å få utsatt de tre neste seriekampene. Helgas kamp mot Mainz er allerede bekreftet utsatt.

  VM kvalifisering fotball Norge - Tyrkia 0-3
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Sander Berge tilbake i trening

  Sander Berge var fredag tilbake på Sheffield United-trening for første gang på nesten fire måneder.

  Sheffield United la fredag ut bilder av Berge på Twitter der han var på treningsfeltet sammen med lagkameratene.

  Nordmannen måtte ut med en hamstringskade i kampen mot Manchester United 17. desember, og har ikke spilt siden. Noen dager senere ble han operert.

  Berge var deltok også på landslagssamlinga i mars, uten å spille.

  Han er ikke aktuell til kampen mot Wolverhampton i helgen.

  Fotball, VM-kvalifisering: Trening med Norges herrelandslag
  Foto: Geir Olsen / NTB
 • Festfotball uten Ødegaard

  Martin Ødegaard er fortsatt skadet og var ikke med da Arsenal valset over Slavia Praha på bortebane.

  Arsenal hadde et vanskelig utgangspunkt etter at de bare klarte 1–1 på hjemmebane forrige uke, men i Praha var det aldri tvil om hvilket lag som fortjente avansementet.

  Alexander Lacazette fortsatte storformen og scoret to mål, mens både Nicolas Pépé og Bukayo Saka noterte seg for hver sin scoring.

  Dermed er Arsenal videre til semifinalen i Europaligaen. Der venter gamletreneren Unai Emery og Villareal.

  Europa League - Quarter Final Second Leg - Slavia Prague v Arsenal
  Foto: David W Cerny / Reuters
 • Solskjær ett steg nærmere trofé

  Manchester United hadde få problemer med å ta seg videre fra kvartfinalen i Europaligaen. 2–0 på Old Trafford gjorde at United til slutt vant komfortable 4–0 sammenlagt.

  Med 2-0-seier i Spania for en uke siden, var avansementet aldri truet for Solskjærs menn. Og hvert fall ikke da Edinson Cavani sendte rødtrøyene i ledelsen allerede etter seks minutter.

  Med 3-0-ledelse sammenlagt, hadde Solskjær mulighet til å hvile flere av sine viktigste spillere underveis i kampen, og selv om det ikke det var noe fyrverkeri av en forestilling, var det en overbevisende forestilling av United.

  Et selvmål av Jesús Vallejo på overtid, gjorde at det endte 4–0 sammenlagt.

  I semifinalen blir Roma motstander. Det italienske hovedstadslaget gikk videre med 3–2 sammenlagt over Ajax.