NRK Meny
Normal

Molde knuste Sandefjord

Molde herjet med bunnlaget Sandefjord. Mohamed Elyounoussi banket selv inn tre mål i storseieren.

Moldes Mohamed Elyounoussi

Moldes Mohamed Elyounoussi scoret tre mål i lørdagens oppgjør mot Sandefjord.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..
Mohamed Elyounoussi

Mohamed Elyounoussi jubler for et av de tre målene sine.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Molde dominerte kampen og vant fortjent hjemme mot bunnlaget Sandefjord. Angrepsspilleren Mohamed Elyounoussi satte inn to mål i første omgang og ett i andre.

– Det er godt. Vi møter Sandefjord som er desperate etter poeng. Vi visste det ville bli tøft, men det ble enveiskjøring. Vi spilte moldefotball på sitt beste. Da er det ingen som slår oss, sa Mohamed Elyounoussi til C More.

Tommy Høiland sørget for total ydmykelse da han satte inn sitt andre mål og 6-1 etter 89 minutter. Han laget forøvrig hat-trick mot Start 10. mai. Molde ligger nå på andre plass i eliteserien og er fem poeng bak Rosenborg på første plass. Molde har en kamp mer spilt.

Må stenge slusene

Martin Linnes

Martin Linnes setter inn 1-0 for Molde. Sandefjords keeper Jakob Busk var seks ganger inne i målet sitt for å hente ut matchballen. Klubben sliter i bunn av eliteserien.

Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Sandefjord har tapt åtte kamper på rad og sluppet inn hele 31 mål på 11 kamper. Sandefjordtrener Lars Bohinen er skuffet.

– Det er fryktelig tungt og kun vår egen skyld. I dag var det stor forskjell på nivået. Vi lekker inn mål. Det er bekymringsfullt. Vi må finne noen grep for å lukke slusene, sier Sandefjordtrener Lars Bohinen til C More.

Nærmer seg toppscorern

Elyounoussis tre mål i dag gjør at han nå er på delt andreplass på toppscorerlisten i eliteserien. Han har åtte mål på elleve kamper og deler plassen med Stabæks Adama Diomande. Alexander Søderlund fra Rosenborg ligger på første med tolv mål på ti kamper.

– Det ble mange mål og det var gøy å se på. Jeg synes vi har reist oss fint og vi har vært bra i flere kamper på rad, sa Moldetrener Tor Ole Skullerud til C More etter kampen.

Skullerud er også imponert over Elyounoussi og hans hat-trick.

– Han er effektiv og en fantastisk fotballspiller.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.