NRK Meny
Normal

Moa senket Odd i Skien

Mohammed Abdellaoue er i knallform om dagen. I kveld senket han Odd Grenland med to nye scoringer.

Video Mål 1 Moa mot viking

Mohammed Abdellaoue er i kanonform om dagen.

Foto: Nyhetsspiller

Odd Grenland - Vålerenga 1-2

Odd tok ledelsen i Skien ved Bentley mot spillets gang, men Vålerenga har en spiss som gløder om dagen.

I løpet av tre minutter i 2. omgang smalt Moa inn sitt 10. og 11. mål i eliteserien og sørget for at Vålerenga klatret opp på 2. plass på tabellen.

- Jeg er veldig godt fornøyd med dette. Det er deilig å se at de målene går inn, sier han til NRK.

(se intervju med to-målsscoreren her)

Video Fornøyd med seier og to mål

Moa har scoret fem mål på sine fem siste kamper for Vålerenga som har vunnet fem av sine seks siste kamper med 17-7 i målforskjell.

Vålerenga-spissens knallform gjør at han er høyaktuell fra start når Norge møter Frankrike til privatslandskamp i høst, men hovedpersonen selv bruker ikke mye energi på det.

- Jeg regner ikke med noe som helst. Det er lenge til Frankrike-matchen og det eneste jeg tenker på er å være god for Vålerenga de neste matchene, sier Moa.

Med seieren mot Odd klatret Vålerenga også opp på 2. plassen på tabellen, med like mange poeng som Tromsø, men med bedre målforskjell.

Vålerenga har fortsatt fem poeng opp til Rosenborg, men ingenting er umulig mener Moa.

- Rosenborg ser sterke ut som vanlig og det skal bli tøft, men alt er mulig. Vi må fortsatt ha troa på oss seg og det vi driver med så kan vi fort havne oppe i toppen, sier han.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Fikk ikke revansje

For Odd er tapet ekstra bittert. En ting er å tape på hjemmebane, men med tanke på at de fikk stryk med 6-1 mot Vålerenga på Ullevaal tidligere i sesongen, ønsket de naturlig nok revansje.

Slik gikk det imidlertid aldri. Det er mye være et taktisk bytte av Vålerenga-trener Martin Andresen.

Inn med Sæternes

Vålerenga spilte aldri en stor kamp mot Odd. Til det var de for tamme foran mål.

Riktignok headet Moa i tverrliggeren etter 51 minutter, men det var også alt. Etter 64 minutter scoret Bentley etter et mønsterangrep av Odd og da gjorde Martin Andresen krep. Han satte innpå Bengt Sæternes.

Da fikk Vålerenga muskler ved siden av Moa på topp. Det hjalp. Kun ett minutt etter at han entret banen spilte han frem til Moa som scoret.

Tre minutter senere gjorde Moa det igjen og Vålerenga stakk av med alle poengene.

- Vi fikk full uttelling for endringene våre. Vi fikk mer ballbesittelse utover i kampen, og da kunne vi flytte opp en spiller til. Det er litt flaks, men mål er mål, sa Martin Andresen.

Video Avgjorde kampen på tre minutter

Fotballnyheter