Mikkel Diskerud endelig klar for Rosenborg

Mikkel Diskerud spilte fjorårets høstsesong for RBK, men kviet seg mot å skrive ny kontrakt ved nyttår. Nå er imidlertid avtalen endelig i havn.

Diskerud

Mikkel Diskerud skal spille de neste to sesongene for Rosenborg.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Det melder Rosenborg på sine hjemmesider.

– Vi ønsket en lengre kontrakt med Mix, men det var to år eller ingenting. Da var valget enkelt for oss, sier sportslig leder i Rosenborg Erik Hoftun til RBK.no, etter at Diskerud tirsdag skrev under på en toårskontrakt.

Diskerud, som går under kallenavnet «Mix», skrev under en halvtårskontrakt med Rosenborg i fjor sommer. 22-åringen spilte til sammen 18 kamper for klubben og scoret to mål fram til nyttår.

– Gjort en god figur

Mikkel Diskerud

Mikkel Diskerud er glad for å tre på seg RBK-drakta igjen.

Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Derfor har Rosenborg vært lystne på å sikre seg midtbanespillerens tjenester også for de kommende sesongene, men Diskerud har drøyet med å ta sin avgjørelse.

Først nå - halvannen måned etter at «Mix's» forrige kontrakt utløp - har Trondheims-klubben lyktes i å overtale ham til videre spill.

– Mix gjorde en god figur for oss i høst, og er en spiller vi ville ha med videre. Han kan spille både indreløper og sentralt på midten, og vil bli en nyttig spiller for oss denne sesongen, sier Hoftun.

– Et klokt valg

Diskerud selv er godt fornøyd med valget om å signere for RBK.

– Det er fint å ha på seg drakten igjen. Jeg føler meg sikker på at det er et klokt valg for meg. Det håper jeg at det er for klubben også, sier «Mix» til RBK.no.

Han forklarer samtidig hvorfor avtalen har drøyet.

– Jeg har vært borte i to måneder. Jeg har vært på treningsleir med USA og på ferie. Den siste uka har jeg trent med RBK, og nå har jeg fått også fått signert, sier Diskerud.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp