NRK Meny
Normal

Liverpool-tap etter Balotelli-brøler

Hull karret til seg tre livsviktige poeng i nedrykksstriden, mens mesterligadrømmen begynner å svinne helt hen for Liverpool.

FOOTBALL/ Hull City v Liverpool - Barclays Premier League

Liverpool-spiss Mario Balotelli opphevet offsidelinjen da Hull scoret sitt vinnermål. Han spilte en noe svak kamp, og måtte deretter ise ned foten sin etter han ble byttet ut.

Foto: Andrew Yates / Reuters

Laster innhold, vennligst vent..

– Vi trengte virkelig tre poeng. Vi klarte det mot et topp Liverpool-lag. Vi er lettet, sier Hulls målscorer Micheal Dawson i et intervju sendt på TV 2.

Liverpool-spiss Mario Balotelli forsøkte fortvilet å få assistentdommeren til å løfte flagget etter at Dawson scoret kampens eneste mål.

FOOTBALL/ Hull City v Liverpool - Barclays Premier League

MATCHVINNER: Michael Dawson jubler med lagkameratene etter å ha scoret Hulls mål.

Foto: Andrew Yates / Reuters

Kanskje kan man si at dette var symptomatisk for hele Liverpool-spissens kamp: italieneren var selv den som opphevet offsiden. Balotelli klarte ikke å komme seg raskt nok opp etter en corner.

– Skuffet over målet

Balotelli fikk spille fra start, men hadde en tung kveld. Han ble byttet ut etter 65 minutter og ble sittende med is på ankelen på benken.

– Jeg er skuffet over målet. Vi kommer ikke ut i de riktige posisjonene. Dawson er ikke i offside og får heade fritt. Totalt sett er vi frustrerte, sier Liverpool-trener Brendan Rodgers i et intervju sendt på TV 2.

Dawsons scoring før pause sendte Hull et langt skritt mot fornyet kontrakt i Premier League.

FOOTBALL/ Hull City v Liverpool - Barclays Premier League

Liverpool-trener Brendan Rodgers fikk nok litt å tenke på etter tapet.

Foto: Andrew Yates / Reuters

Liverpool kunne på sin side meldt seg på i kampen om en plass blant de fire beste, og dermed få spille mesterligakvalifisering neste sesong, med seier i tirsdagens hengekamp. Slik gikk det ikke. Nå er Manchester Uniteds forsprang på syv poeng.

– Aldri truende

De røde fra Merseyside var bleke og skapte bare et fåtall sjanser mot et Hull-mannskap som kjemper med nebb og klør for å unngå nedrykk.

– Vi hadde ballen mye, men var helt ærlig aldri veldig nær å score. Vi hadde noen gode øyeblikk, men var aldri veldig truende, sier Rodgers.

Med tirsdagens seier har Hull nå fem lag bak seg på tabellen. Ned til Sunderland under streken skiller det nå fire poeng.

Det er langt fra betryggende for mannskapet til Steve Bruce, som skal ut mot blant andre Manchester United, Arsenal og Tottenham i sesongavslutningen.

Muligheten for å berge plassen er samtidig i aller høyeste grad til stede.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.