Messi tror på stjerneduo med Neymar

Lionel Messi avviser at han vil få samarbeidsproblemer med stjerneskuddet Neymar i Barcelona-drakt.

Messi

Her hilser Lionel Messi (t.v.) og daværende Santos-spiller Neymar under VM for klubblag i 2011. Kommende sesong er det duket for begge i angrep for Barcelona.

Foto: KAZUHIRO NOGI / Afp

Neymar

Neymar ble presentert som Barcelona-spiller 3. juni.

Foto: Manu Fernandez / Ap

Den argentinske storspilleren fikk naturligvis spørsmål om Barcelonas nysignering da han stilte på sin første pressekonferanse foran kommende sesong.

– Jeg håper alt vil fungere mellom oss både på og utenfor banen. Jeg synes Neymar er en stor spiller, som kommer til en klubb full av gode spillere, sier Messi, ifølge SNTV.

Siden Neymar ble snappet opp av Barcelona i mai, har fotballeksperter stilt spørsmål om de to superstjernene kan fungere på samme lag.

– Virker som en fin fyr

For noen virker det nesten som en umulighet at Barcelona har plass til både Messi og Neymar, men det tror ikke verdens beste fotballspiller.

– Jeg tror ikke Neymar vil få utfordringer med å tilpasse seg i Barcelona, og jeg tror han vil fortsette å spille slik han har gjort. Jeg kjenner ham ikke så godt, men han virker som en fin fyr, sier Messi, og legger til:

– Jeg ser ikke noen problemer med signeringen, fordi vi er en gruppe med hyggelige mennesker.

Stresses ikke av skattesaken

I juni ble det kjent at spanske skattemyndigheter mener Messi og faren skal ha betalt 30 millioner kroner for lite i skatt fra 2006 til 2009.

Selv avviste han påstandene med at han alltid har betalt det han skal. Onsdag kommenterte han igjen påstandene, og hevdet at de ikke stresser ham i sesongoppkjøringen.

– Jeg er veldig rolig. Jeg har aldri tatt hånd om saker som dette selv, og det har heller ikke faren min, sa Messi.

Ifølge statsadvokaten skal pengene ha blitt gjemt unna via selskaper i blant annet Uruguay, Belize, Sveits og Storbritannia.

– Vi har advokater og finansielle rådgivere som tar seg av saken, og vi stoler på at de finner en løsning, la Messi til.

Messi er en av verdens best betalte idrettsutøvere. Ifølge Forbes skal han til sammen tjene 250 millioner kroner i lønn og sponsorinntekter i året.

Fotballnyheter

På innsiden

Kippe klikket i garderoben: – Jeg vurderte å fly på kameraet

Frode Kippe (40) stengte seg like greit inne på do etter tapet for Vålerenga. Alternativet var hakket mer brutalt.

Videoklipp