NRK Meny
Normal

Mer problemer for VIF

Ineffektive Vålerenga har fått mer hodebry. Rune Lange er trolig ute resten av sesongen.

Rune Lange skadet
Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

- Alt tyder på at det er en alvorlig skade, så jeg tror han er ute i en måned minimum. Antagelig mer, sier Håkon Schwabe, medisinsk ansvarlig i Vålerenga.

Kort innhopp

Lange hadde bare være på banen i 23 minutter mot Flora Tallinn da han fikk en vridning i kneet. Innbytteren måtte ut på båre, og hadde tydelig store smerter på vei til garderoben.

- Det kjentes ikke bra ut, men jeg har ikke lyst til å tenke på konsekvensen ennå. Jeg vil vente å se hva bildene viser, sier Rune Lange til NRK Sport.

VIF-spissen skal fredag til medisinsk undersøkelse.

- Vi har ikke så mange spisser, så hvis dette er en langtidsskade, hadde det vært veldig kjedelig. Spesielt for Rune, selvfølgelig, sier sportsdirektør Jan-Erik Aalbu.

På spillerjakt

Han har denne uken vært utenlands for å titte på spillere. Blant annet overvar han kampen mellom Randers og Aalborg onsdag. Med Rune Lange ute i minst en måned, må kanskje Aalbu trappe opp spillerjakten.

Vålerenga slo Flora Tallinn 1-0 på Ullevaal etter scoring av Morten Berre på overtid. Dermed er de videre i UEFA-cupkvalifiseringen, men den store forvandlingen lar vente på seg til tross for trenerskiftet i klubben.

- Vi må prestere bedre enn vi gjorde i dag for at vi skal være rimelig fornøyd. Vi har noe å strekke oss etter. Så ærlig må vi være, sier fungerende hovedtrener Harald Aabrekk.

 

Fotballnyheter

Videoklipp

Se alle målene her.
Se alle målene her.
Se alle målene fra kampen mellom Manchester United og Basel.