Normal

Mer bråk i Liverpool

Liverpool-eier Tom Hicks fortsatte skittkastingen mot sine egne.

Liverpool-eier Tom Hicks
Foto: DAVE THOMPSON / AP

I et intervju med Sky Sports torsdag, langet amerikanske Hicks ut mot administrerende direktør i klubben, Rick Parry, og kalte han en katastrofe for klubben.

Han kritiserte også medeier George Gillett og sa at det ikke vil bli ro i klubben før han solgte ut sin eierandel.

Hicks sa også at det var Gillett som hadde organisert møtet med Jürgen Klinsmann i New York for å forsøke å få tyskeren til å bli ny manager i Liverpool.

Les: Krise i Liverpool

Vil ha kontroll

Hicks sin agenda i saken er å sikre seg kontrollen over klubben, og med hjelp av nye investorer vil han slette gjelden klubben har.

I saken mot Rick Parry hevder Hicks at Liverpool har havnet langt bak konkurrentene i Premier League under Parrys ledelse.

- Vi har havnet i bakleksen i forhold til de andre klubbene. Vi skulle hatt en ny stadion for tre-fire år siden. Vi har to-tre store sponsorer når vi skulle hatt 12 til 15. Vi har mange fans i Asia og vi gjør ikke noe med det. Jeg skjønner ikke hvorfor vi ikke gjør som Manchester United og Barcelona. Vi har fortsatt et av de sterkeste merkevarene, men klarer ikke å utnytte det, sa han.

- Vi har også gått glipp av flere gode spillere på grunn av Parry har vært for sein på avtrekkeren. Parry har lagt ned mye av sin sjel i jobben i Liverpool, men det er nå på tide at han blir byttet ut, sa Hicks videre.

Fotballnyheter