Rafael fikk rødt mens David Luiz lå nede og smilte: – Usmakelig

Juan Mata sikret en sterk Chelsea-seier borte mot seriemester Manchester United søndag. Likevel er de fleste mest opptatte av David Luiz' oppførsel da Rafael fikk direkte rødt på tampen av oppgjøret.

Rødt kort til Rafael

Her får Rafael det røde kortet, etter å ha sparket etter Chelsea-forsvarer David Luiz.

Foto: DARREN STAPLES / Reuters

Mata

Så glad bled Juan Mata etter å matchvinnermålet.

Foto: DARREN STAPLES / Reuters
United

Ryan Giggs og César Azpilicueta i duell underveis i kampen, som endte 1-0 til Chelsea.

Foto: Alex Livesey / Getty Images

– Det er sjelden vi ser to så gode lag spille en så dårlig fotballkamp, utbrøt TV 2-kommentator Morten Langli da 80 minutter var spilt.

Dramatikken skulle imidlertid ta seg opp de siste ti minuttene av kampen.

Først sendte Juan Mata Chelsea i ledelsen, etter å ha skutt via både Phil Jones og stolpen.

– Usmakelig av David Luiz

To minutter senere fikk ble de frammøtte også vitne til Manchester Uniteds første røde kort denne sesongen, da Rafael sparket til landsmann David Luiz etter en duell.

Luiz fikk neppe veldig vondt, og reprisene viste at han attpåtil lå og smilte etter situasjonen, mens Rafael ble tildelt direkte rødt kort av dommer Howard Webb.

– Det er usmakelig av Luiz. Dette kommer han dårlig ut av, kommenterer TV 2-ekspert Ståle Solbakken.

Bildet av en glisende Luiz går nå sin seiersgang på det sosiale nettverket Twitter.

– For meg ser det ut som at han ikke får vondt i det hele tatt, men han vil likevel sikre seg at Rafael blir utvist, følger Bruce Grobbelaar opp i TV 2-studioet.

Fester grepet om mesterligaplassen

Etter utvisningen klarte United aldri å svare i sluttminuttene, og Rafael Benitez' menn kunne ta med seg alle tre poengene hjem til London.

Sammen med Arsenal og Tottenham kjemper de om mesterligaplass, en kamp som trolig varer helt til siste runde: Kun to poeng skilte de tre lagene før kampen søndag.

Med seieren har Chelsea nå tre poeng ned til Tottenham på femteplass.

Krangling

Ryan Giggs reagerte voldsomt på David Luiz' oppførsel i forkant av det røde kortet.

Foto: John Peters / Man Utd via Getty Images

Fotball

 • - Alaba til Real Madrid

  Bayern München-forsvarer David Alaba (28) er klar for Real Madrid, ifølge den spanske storavisen Marca.

  Ifølge avisen har Real og Alaba blitt enige, og østerrikeren vil slutte seg til klubben når hans kontrakt med Bayern München går ut 30. juni.

  Avtalen er ifølge avisen på fire år og sikrer ham en årslønn på omkring 115 millioner kroner. Det er Real Madrids første signering for sesongen.

  Alaba har vært i Bayern München siden 2010.

  David Alaba
  Foto: Handout / Reuters
 • Neville gir seg som England-sjef

  Phil Neville er aktuell som hovedtrener i Inter Miami og trekker seg umiddelbart som landslagssjef for de engelske fotballkvinnene.

  Det opplyser Englands fotballforbund på sitt nettsted mandag ettermiddag.

  Det har vært kjent i en periode at Inter Miami-eier David Beckham forsøker å hente sin gamle lagkamerat i Manchester United som trener.

  Phil Neville
  Foto: Marit Hommedal / NTB
 • Juventus feilet i ny toppkamp

  Juventus er på full fart mot å miste Serie A-hegemoniet. Mesterlaget tapte 0-2 i søndagens storduell borte mot Inter.

  Arturo Vidal og Nicolo Barella scoret i hver sin omgang i Milano. Seieren tok Inter opp i 40 poeng, som er like mange som byrival Milan på tabelltoppen. Antonio Conte har ferten av nok en ligatittel han kan legge til på sin sterke CV.

  Verre er det for Andrea Pirlo. Spillerlegenden strever med å rade opp seiersrekker Juventus er vant til å ha. Og søndag mislyktes Cristiano Ronaldo og co. i nok en toppkamp. (NTB)

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Luca Bruno / AP
 • Özil forlater Arsenal

  Mesut Özil forteller til tyrkisk TV at han blir Fenerbahçe-spiller. Han forlater Arsenal uten å ha spilt en klubbkamp siden mars.

  Özil snakket om Fenerbahçe-overgangen i et intervju med den tyrkiske TV-kanalen NTV søndag.

  – Jeg er veldig glad, veldig spent. Gud har gitt meg sjansen til å ta på meg Fenerbahçe-drakten. Jeg kommer til å bære den med stolthet og gi alt for laget, sier Özil. (NTB)

  Ôzil
  Foto: Bogdan Maran / AP
 • Scoret praktmål

  Son Heung-min og Harry Kane var toneangivende, men det vakre målet til Tanguy Ndombele ble kampens øyeblikk da Tottenham vant 3-1 over Sheffield United søndag.

  Like etter at David McGoldrick hadde laget ny spenning i Premier League-oppgjøret med sin 1-2-redusering, vartet Ndombele opp med et stykke fotballmagi da han vippet ballen på akrobatisk i mål fra spiss vinkel og sørget for 3-1 til bortelaget etter 62 minutter.

  Tottenham tok tidlig ledelsen da Serge Aurier nikket inn en presis corner fra Son. Deretter la Kane på til 2-0 med et flott skudd. Etter 3-1-målet til Ndombele kunne Tottenham trygge inn tre nye poeng.

  Ndombele
  Foto: Laurence Griffiths / AP