NRK Meny
Normal

Massøren (!) kaster seg inn og redder to skudd - må løpe for livet

Massøren prøvde desperat å redde arbeidsgiveren Aparecidence fra tap, men nå kan han i stedet havne i rettssalen.

Kampen mellom Aparecidence og Tupi i Brasil var uavgjort 2-2 da det ene lagets fysioterapeut snek seg inn på banen og reddet to skudd, ett minutt før slutt. Kampen endte 2-2, men nå kan saken ende i retten.
(Bilder fra ekstern lenke).

SE VIDEO: Den overivrige massøren får til to ganske gode redninger, og sørget med det faktisk for at Aparecidence gikk videre fra åttendedelsfinalen.

Den smått utrolige hendelsen skjedde i lørdagens oppgjør mellom Aparecidence og Tupi i brasiliansk serie D, og videoen over går nå sin seiersgang verden over.

Lagene spilte den siste åttendedelsfinalen i et playoff-system for opprykk til serie C.

Kastet seg inn i målet

Den første kampen mellom lagene hadde endt 1-1. På stillingen 2-2 i returoppgjøret var det derfor Aparecidence som lå an til sammenlagtseier, ettersom de da hadde scoret flest bortemål.

Tupi fikk imidlertid alle tiders sjanse til å snu resultatet da en av spillerne rundet bortelagets målvakt helt på tampen av oppgjøret.

Tilsynelatende kunne angriperen bare sette ballen enkelt i nettet, men da bestemte det som ifølge brasilianske medier er massøren til Aparecidence seg for å gjøre et høyst uvanlig stunt.

Av en eller annen grunn hadde han i forkant stilt seg helt inntil den ene målstangen, og da spilleren var i ferd med å score kastet han seg inn bak lagets utspilte målvakt.

Massøren reddet det første skuddet som kom, og klarte i tillegg å få beina på returen.

– Det var vår eneste sjanse. Aparecidence ville blitt slått ut om jeg ikke hadde gjort det. Jeg angrer ikke, for jeg elsker denne klubben, sier massøren, som heter Romildo Fonseca da Silva, til Globoesporte.com.

Jaget av rasende spillere

Tupi-spillerne ble naturlig nok rasende og prøvde å få tak i massøren, men han beinet avgårde ut av stadionet uten at noen av spillerne rakk å få kloa i ham.

De sinte fotballspillerne prøvde å komme seg inn i garderoben massøren løp gjennom, men ble stanset av politiet som var tilstede på stadionet.

Dommeren bestemte seg samtidig for å avslutte kampen som om ingenting hadde hendt, selv om de fleste Tupi-spillerne befant seg utenfor banen.

Da var stillingen fortsatt 2-2, og dermed sørget massøren faktisk for at Aparecidence gikk videre på bekostning av Tupi.

Ifølge brasilianske medier har Tupi gjort det klart at de vil ta klippet over til retten for å få omkamp eller omgjort resultatet.

Fotballnyheter