Manchester-derbyet utsatt

Snøvær og kulde gjør at ligacupsemifinalene i England blir utsatt.

Robinho og Rafael Da Silva

Forrige byderby mellom United og City endte 4-3 til de rød. Nå må supporterne vente på revansjeoppgjøret.

Foto: PAUL ELLIS / AFP

Begge de engelske ligacupsemifinalene er utsatt på grunn av kraftig snøvær og fallende temperatur i Nordvest-England.

Tirsdagskveldens kamp mellom Blackburn og Aston Villa ble avlyst tidlig på dagen. Noen timer senere kom beskjeden om at heller ikke onsdagens kamp mellom Manchester City og Manchester United vil bli spilt som oppsatt.

Hensyn til publikum

Det har falt store snømengder i området, og det er meldt minusgrader den nærmeste tiden. Selv om begge banene er i slik forfatning at spill ville vært uproblematisk, er kampene utsatt av hensyn til publikum.

Avgjørelsen ble tatt i samråd med politiet og begrunnes i tilskuernes sikkerhet. Det snør fortsatt kraftig i Blackburn, og vi venter flere kuldegrader i kveld. Folk anbefales ikke å begi seg ut på veiene om det ikke er absolutt nødvendig, heter det i en uttalelse på Blackburns nettsted.

Samme begrunnelse ble gitt for avlysningen av byderbyet i Manchester onsdag. Den kampen er allerede omberammet til 19. januar, dagen da returkampen egentlig skulle vært spilt.

Returkampen spilles i stedet 27. januar.

Ikke fastsatt

En ny dato for kampen i Blackburn er ikke fastsatt. Returkampen i Birmingham skal etter planen spilles 20. januar.

Tirsdagens kamp skulle være lagenes annet cupmøte på fire dager. John Carew scoret for Villa da Blackburn ble slått 3-1 i FA-cupen lørdag. Morten Gamst Pedersen hadde en målgivende pasning for Blackburn.

Fotballnyheter