Måltørken bekymrer Mourinho

Real Madrid sliter med å finne nettmaskene. Jose Mourinho innrømmer at han er bekymret for storklubbens scoringsform før mesterligamøtet med Auxerre.

Video Pressekonferanse med Mourinho.

På pressekonferanse før kampen får Mourinho nok av spørmål og reiser seg og går.

Disse kampene spilles i mesterligaen i kveld

Tirsdag spiller Real borte mot franskmennene i mesterligaen.

Spanjolene åpnet gruppespillet med 2-0-seier over Ajax og jakter tre nye poeng. Real Madrid var mestscorende i spansk 1. divisjon med 102 mål sist sesong, men har gjort bare seks mål på fem kamper så langt denne sesongen. Lørdag skuffet hovedstadslaget med 0-0 borte mot Levante. Det var annen gang for sesongen at Real gikk av banen uten nettkjenning.

- Jeg er bekymret, for vi har mistet fire poeng fordi vi ikke har scoret. Vi scorer ikke like mange mål som vi burde med sjansene våre, sier Mourinho.

- Det er ikke vanlig å ha så mange sjanser. Hvis man scorer to eller tre mål på seks sjanser, er det greit. Mot Levante hadde vi mange sjanser, og noen av dem var store, men vi scoret ikke, forteller Real-treneren.

Etterhvert fikk han nok av spørsmål fra pressen og reiste seg og gikk.

Se video av hendelsen øverst i saken.

Solid defensivt

Mens Mourinhos stjernemannskap har slitt foran motstanderens mål, har forsvaret imidlertid vært bunnsolid.

- Vi har bare sluppet inn ett mål på seks kamper. Men hvis man ikke scorer, vinner man ikke, sukker Mourinho.

Heller ikke Alvaro Arbeloa forstår hvorfor Real sliter med å score mål. Sist sesong scoret vi flere enn 100 mål, og dette er et målfarlig lag. Det er absurd å tvile på det. Vi er heldige som har (Gonzalo) Higuain og Cristiano (Ronaldo) på laget vårt, som er to av verdens beste angripere, sier Real-forsvareren.

Han er spent før møtet med Auxerre.

- For å være ærlig vet jeg ikke så mye om Auxerre. Jeg vet at de ikke gjør det så bra i ligaen for tiden (17.-plass), men dette kommer til å bli en stor kamp for dem, mener Arbeloa.

Chelsea vil reise seg

I London tar Chelsea imot den regjerende franske seriemesteren Marseille. Carlo Ancelottis menn vil slå tilbake etter lørdagens tap for Manchester City, som var lagets første i den engelske eliteserien denne sesongen.

Nett-TV: Ancelotti og Mikel før kampen

Video Ancelotti og Obi Mikel før kampen

- Det er et stort mål for denne klubben å vinne mesterligaen. Vi har vært veldig nær uten å greie det, og det har vært frustrerende. Vi føler at vi har muligheten til å klare det denne sesongen, sier Florent Malouda.

Serielederen kan vise til sterke 21-2 i målforskjell i serien. I første kamp i mesterligaen ble Zilina slått 4-1. Men Malouda tar ikke lett på oppgaven mot Marseille.

- Kampen mot Marseille kommer til å bli vanskelig. Franske lag har gjort det bra i mesterligaen de siste årene. I fjor hadde de to lag i kvartfinalen. De kommer ikke til å komme til Stamford Bridge og tape 0-4, som Bordeaux gjorde for to år siden, sier Malouda.

For Marseille-trener Didier Deschamps blir det gjensyn med klubben han spilte for i 1999/2000-sesongen.

- Det blir fint å komme tilbake til Stamford Bridge. Stadion er renovert og blitt mye større, men den flotte atmosfæren som jeg opplevde der, er den samme, sier Deschamps.

Fotball

Oppsummert

 • Fra 22.45 Landslagssjef Lars Lagerbäck og en utvalgt spiller møter pressen etter kampen.
 • Wolves med komfortabel siger

  Wolverhampton vann 2-0 mot Crystal Palace i kveldens oppgjer i Premier League. I sin første kamp frå start sette Rayan Ait-Nouri inn 1-0 etter 18 minuttar. Knappe ti minuttar seinare fekk Daniel Podence si første skåring for sesongen. Like før slutt fekk Crystal Palace-spelar Luka Milivojevic raudt kort etter ein stygg takling på João Moutinho.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Andrew Boyers / AP
 • Ronaldo er koronafri

  Cristiano Ronaldo er ute av sjølvisolasjon etter å ha blitt testa negativt for korona, det opplyser Juventus. Den italienske storklubben skriv på sine nettsider at Ronaldo etter 19 dager er ute av karantene. Han fekk påvist koronasmitte under ein landslagssamling tidlegare i månaden.

  UEFA Nations League - League A - Group 3 - Sweden v Portugal
  Foto: Tt News Agency / Reuters
 • Kastrati får 4 kampars karantene

  Norges Fotballforbund har i dag kome fram til at Flamur Kastrati får 4 kampars karantene etter at han kalla Dag-Eilev Fagermo «jævla soper» i kampen mellom Vålerenga og Kristiansund på sundag. Det kjem fram i ei pressemelding forbundet har lagt ut. Kristiansund hadde allereie bestemt at han ikkje skulle delta på kamp eller trening så lenge saka var til behandling. Kastrati gjekk i etterkant ut og sa at han ikkje visste kva ordet betydde.

  Eliteserien fotball 2020, Kristiansund - Molde (2-2)
  Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB
 • Ingebrigtsen testet negativt

  Brann-trener Kåre Ingebrigtsen testet negativt på koronaviruset og kan dermed lede laget mot Sandefjord søndag.

  Det opplyser Brann på sitt nettsted.

  Ingebrigtsen hadde tidligere i uken milde symptomer på forkjølelse og valgte dermed å teste seg for korona onsdag morgen. Fredag ettermiddag ble han klarert for aktivitet sammen med spillerne igjen.

  Kåre Ingebrigtsen
  Foto: Terje Pedersen / NTB