Malmö ute av mesterligaen: – Vi mistet hodet

Åge Hareide innser at Juventus var en overmakt for Malmö, men er likevel ikke fornøyd med hvordan motstanderen fikk score sine to mål.

FBL-EUR-C1-MALMO-JUVENTUS

Fernando Llorente feirer sin scoring sammen med lagkameraten Arturo Vidal.

Foto: JONATHAN NACKSTRAND / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

FBL-EUR-C1-MALMO-JUVENTUS

Mesterliga-eventyret er snart over for Åge Hareide og Malmö.

Foto: JONATHAN NACKSTRAND / Afp

– Det første målet får de enkelt av oss, det andre målet er en skandale, sier Åge Hareide til Aftonbladet etter å ha sett sitt Malmö tape 2-0 for Juventus.

Han sikter til at Malmö skulle hatt frispark like før Carlos Tevez` satte inn gjestenes andre scoring, men vil likevel ikke skylde på dommerne for tapet.

– Vi fortjente å score

– I andre omgang har vi dårlig konsetrasjon. Vi er ikke på det nivået vi bør være når Juventus skrur opp tempoet, sier den norske treneren.

Malmö holdt nemlig godt følge med Juventus den første omgangen, mye takket være en god Robin Olsen i mål. I andre omgang var det plutselig ingen tvil om hvem som var det sterkeste laget.

Fernando Llorente ble spilt fram, rundet målvakten og slo ballen iskaldt i tomt mål fra spiss vinkel etter 49 minutters spill.

Like før slutt satte Tevez inn sitt mål, som kom etter en kontring.

Kan få spille Europaliga

– Vi mister hodet litt når de scorer 1-0. Vi følte at det var vi som fortjente å score da, sier Malmös Markus Rosenberg til TV6.

Hareides menn har ikke lenger mulighet til å gå videre fra gruppespillet i mesterligaen, men om de vinner mot Olympiakos om to uker kan de sikre seg spill i Europaligaen.

– Det er ikke ofte man spiller mesterliga, og det er vel ingen som trodde vi skulle leve så lenge. Vi har fortsatt sjansen til å spille i Europa, og det er gøy, sier Rosenberg.

Fotballnyheter