Andresen: - En veldig sterk seier

Sju mål måtte til for å avgjøre kampen mellom Viking og Vålerenga, men nå er Oslo-laget bare fire poeng bak gullet.

Martin Andresen

En hoppende glad Martin Andresen feirer en scoring mot Viking.

Vålerenga tok tre viktige poeng da de vant 4-3 over Viking.

Viking - Vålerenga spark for spark

Oversikt over eliteserien

– Dette er en veldig sterk seier. Nå har vi satt press på Rosenborg, sa Vålerenga-trener Martin Andresen til NRK etter kampen.

Viking-trener Åge Hareide var så skuffet etter at poengene glapp at han gikk rett i garderoben uten å gi intervju til NRK.

Tror du Vålerenga tar seriegull i år? Diskutér nederst i saken!

– Det er alltid dårlig stemning når du taper fotballkamper, spesielt når du gjør tåpelige feil selv, sa Vikings assistenttrener Svein Fjælberg til NRK.

Etter noen minutter i garderoben kom likevel en betuttet Hareide ut igjen til pressen.

– Jeg er veldig skuffet over tapet fordi det føles så unødvendig. Det bør være nok å score tre mål på hjemmebane, sa Hareide til NRK.

Det er ti år siden Viking slapp inn fire mål på hjemmebane, men mot Vålerenga rant det inn samtidig som Stavanger-laget ikke klarte å score på mange av sine store sjanser.

(Saken fortsetter under bildet.)

Video: Intervju med Martin Andresen etter kampen

Video INT-ANDRESEN-180910-WW_MXF_Innboks.MP4

Urettferdig pause-ledelse

Det var en fartsfylt og morsom kamp der Harmet Singh ga Vålerenga ledelsen etter bare åtte minutter.

Viking kom imidlertid raskt tilbake og utlignet ved Erik Nevland, men Luton Shelton sørget for VIF-ledelse ved pause. En noe urettferdig ledelse siden Viking hevet seg betraktelig etter de første ti minuttene.

– Vi var altfor upresise i denne kampen. Vi skapte sjanser de gangene vi klarte å snu spillet, som for eksempel da Shelton scoret, men vi var ikke gode nok med ball i dag, mente Vålerenga-treneren.

Video: Intervju med Åge Hareide

Video - Veldig skuffa over tapet

Perlescoringer

Viking ga seg aldri i denne kampen og like etter pause utlignet André Danielsen på en frispark-perle. Vålerenga burde imidlertid hatt frispark i forkant av målet, og kanskje var det det som tente Mohammed Fellah. Noe spesielt må han i hvert fall ha ladet skuddfoten med da han klinte ballen i krysset halvtimen før slutt - en kjempescoring!

Minutter sener utnyttet Morten Berre en forsvarsfeil hos Viking og doblet ledelsen. Det hjalp ikke at Birkir Bjarnason reduserte for Viking - Vålerenga vant en morsom fotballkamp i Stavanger.

Tror du Vålerenga kan ta seriegull i år? Diskutér her!

Fotballnyheter