NRK Meny
Normal

Macallister i fylleslagsmål

Skuffet Berg varsler reaksjoner mot Lyn-spissen

Dylan Macallister
Foto: Hommedal, Marit / SCANPIX

Natt til i dag skjedde det igjen: Et norsk lag var involvert i slagsmål på La Manga.

Denne gang var det Lyns Dylan Macallister som dummet seg ut. Australieren havnet i håndgemeng med vaktene på Hyatt-hotellet på Club La Manga etter en alt for fuktig kveld i baren.

 

Det bekrefter Lyn-trener Henning Berg overfor NRK.  

 

Det endte med håndgemeng, og politiet var også involvert.

Henning Berg / NRK

 

- Vi har aldri hatt slike problemer i Lyn før. Jeg er veldig, veldig skuffet over at det ble et problem i går. Det er ikke bra for Dylan og det er ikke bra for klubben. Selvfølgelig kommer det til å få konsekvenser for Dylan. Hvilke det blir, må vi diskutere når vi kommer hjem, sier Berg til NRK.

Drukket for mye

Han var ikke selv tilstede da bråket oppsto i natt.

Nett-TV: Intervju med Henning Berg og Macallister

- Jeg vet at Dylan ble provosert og skal ha kranglet med noen vakter på vei ut av hotellet. Problemet var at han hadde drukket for mye. Det endte med håndgemeng, og politiet var også involvert. Dylan er veldig lei seg for dette nå, sier Henning Berg - tydelig skuffet over spissens oppførsel.

- Det skal ikke skje. Spillerne hadde frikveld, men får ikke lov til å drikke seg så fulle. Det er ikke bra å bli så beruset som Dylan var, forteller Berg.

Den pinlige episoden skjedde bare en uke etter at Bjørn Helge Riise ble angrepet av engelskmenn på en annen bar på La Manga.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.