Normal

LSK kom tilbake

Lå under med to mål til pause.

Lillestrøm
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Lillestrøm snudde kampen og fikk med seg ett poeng i 2-2-kampen mot Tromsø.

Nrksport.no fulgte Lillestrøm - Tromsø spark for spark

Tabell eliteserien

Tromsø sjokkåpnet borte mot Lillestrøm og tok ledelsen allerede etter to minutter ved Tore Reginiussen. Målet kom etter at Joel Lindpere fanget opp klareringen på en LSK-corner og slo en lang ball inn igjen i feltet til Reginiussen som både fikk ta ned ballen og skyte - i mål.

Tromsø ga seg ikke med det og etter en drøy halvtime slo Morten Moldskred inn fra venstre og en helt umarkert Lars Iver Strand doblet ledelsen.

Kom tilbake

Over i 2. omgang kom derimot Lillestrøm kraftig tilbake og etter 60 minutter reduserte de ved Olivier Occean.

Tromsøs målscorer Lars Iver Strand pådro seg sitt andre gule kort for dagen ved å sparke bort ballen og måtte forlate banen. Innenfor samme minutt utlignet Arild Sundgot til 2-2 på det påfølgende frisparket bare tre minutter etter at han var blitt byttet inn.

Lars Iver Strand var skuffet over seg selv etter utvisningen.

- Skuffende og veldig urutinert. Det koker i kampens hete og jeg gjorde noe jeg ikke burde gjort. Men jeg synes det var strengt å få det røde kortet, sa Strand til NRK etter kampen og ga uttrykk for at han angret på oppførselen sin.

- Det sier seg selv, jeg angrer på det jeg gjorde. Det er dumt i sånne situasjoner.

Stod imot presset

Tromsø motstod et massivt Lillestrøm-press i sluttminuttene og berget ett poeng i en kamp laget så ut til å ha full kontroll på.

Dagens mann for Lillestrøm var backen Karim Essediri som hadde sendte den målgivende pasningen før begge hjemmelagets mål. Han ble da også kåret til banens beste spiller av Lillestrøm-fansen.

Fotballnyheter