Normal

– Vi er fortsatt ikke i form

Hele 30 straffer (!) måtte til før Liverpool vant igjen, mot et lag fra nest øverste nivå.

Brendan Rodgers i ligacupen

Brendan Rodgers liker ikke alt det han får servert av sine spillere om dagen. Her fra gårsdagens ligacup-kamp.

Foto: PAL ELLIS / Afp

Laster innhold, vennligst vent..

Oppgjøret mellom Liverpool og Middlesbrough i 3. runde av ligacupen ble ikke

SOCCER-ENGLAND/CUP Liverpool's Lucas Leiva celebrates with teammate Simon Mignolet after winning the penalty shootout against Middlesbrough in their League Cup soccer match at Anfield in Liverpool

Simon Mignolet og de andre Liverpool-spillerne kunne juble. Til slutt.

Foto: ANDREW YATES / Reuters

avgjort før etter en svært spennende og langvarig straffesparkkonkurranse.

Lagene tok hele 15 straffer hver før det kunne kåres en vinner. Til slutt misset Middlesbroughs Albert Adomah, hvilket innebar at Liverpool tok seg videre med 14-13 på straffer.

Da kunne Anfield-publikummet omsider juble for seier etter en helt ekstraordinær straffesparkkonkurranse.

– Vi har ikke startet godt denne sesongen. Vi har fortsatt ikke funnet formen, men jeg tror vi har vist i turneringene at vi har karakterstyrke og vilje til å kjempe, sa Liverpool-manager Brendan Rodgers til liverpoolfc.com etter kampen.

Unggutt scoret i debuten

Adam Reach sendte håp i Middlesbrough-laget da han utlignet til 1-1 etter 63 minutter av kampen. Da hadde allerede 17 år gamle Jordan Rossiter blitt Liverpools neste yngste målscorer gjennom tidene, og ført hjemmelaget opp i ledelsen etter 10 minutters spill.

Flere scoringer kom ikke i løpet av de første 90 minuttene, og kampen måtte dermed gå til ekstraomganger.

Etter 109 minutters spill så det ut til at Suso avgjorde for hjemmelaget da han satte sitt første mål for Liverpool.

Jack Wilshere

Jack Wilshere går skuffet av banen etter tapet.

Foto: IAN KINGTON / Afp

Ledelsen ble stående helt til Kolo Touré dummet seg ut med en klønete felling innenfor 16-meteren. Den påfølgende straffen ble satt i mål av Adam Lallana.

Kampen gikk dermed til straffesparkkonkurranse som Liverpool altså vant. En aldri så liten opptur etter at laget har tapt tre av fem kamper i serien så langt.


– Vi er veldig glade for at vi er klare for neste runde. Men for øyeblikket gjør vi for mange feil, sa Rodgers til Sky Sports.

Sendte Arsenal ut av cupen

Southampton fortsetter å imponere i innledningen av årets engelske fotballsesong. Tirsdag ble Arsenal ekspedert ut av ligacupen med 2-1.

Arsenal tok ledelsen på sin fullsatte hjemmearena ved Alexis Sanchez etter et kvarters spill, men Southampton utlignet like etter på straffe. Serbiske Dusan Tadic var sikkerheten selv fra 11-metersmerket.

Nathaniel Clyne scoret et vakkert mål i ligaåpningen mot Liverpool, og tirsdag viste høyrebacken fram skuddfoten igjen. Rett før pause sendte han Southampton opp i 2-1 med et gnistrende treff fra 25 meter.

Dermed var årets ligacupeventyr over for Arsenals del.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter