Liverpool tapte i siste kamp uten Suarez

Til tirsdag er utskjelte Luis Suarez tilbake på banen for Liverpool. Det vil bli et etterlengtet comeback for serielederen som lørdag gikk på sesongens første tap.

76471648 Liverpool v Southampton - Premier League

Luis Suarez (bak ved vinduet) fulgte Liverpools hjemmekamp mot Southampton fra tribunen.

Foto: Andrew Powell / Liverpool FC via Getty Images

Britain Soccer Premier League

Southamptons Dejan Lovren (midten) tok med seg matchballen hjem etter seieren mot Liverpool. Her blir han overfalt av lagkameratene etter 1-0-scoringen.

Foto: Jon Super / Ap
Steven Gerrard

Steven Gerrard hadde to gode frispark i kampen. Her står han klar for å ta en corner.

Foto: PAUL ELLIS / Afp

Suarez har vært utestengt i sesongens seks første kamper - både i cup og liga - grunnet biteepisoden i april.

Liverpool har likevel levert sin beste sesongstart siden 2008/2009-sesongen, men lørdag ble det bråstopp mot Southampton. En Dejan Lovren-scoring ti minutter etter pause sørget for 1-0-seier til bortelaget.

– Dette var mitt første mål, at det kommer mot Liverpool på Anfield er helt fantastisk. Jeg ventet ikke å score, men de tre poengene er
uansett det viktigste, sa midtstopper Lovren i et intervju vist på TV 2 Premium etter kampen.

24-åringen var så himmelen at han tok med seg ballen matchballen hjem.

Tapet var Liverpools første på tolv kamper og målet kom på en corner som hjemmelaget burde unngått.

Ville vekk

Lørdagens kamp var den siste i Suarez' karantene. Han har nå sonet straffen på ti kampers utestengelse, som han fikk i april, og er trolig tilbake fra start i tirsdagens Ligacup-kamp mot Manchester United.

Sommeren har imidlertid vært preget av rykter om at 26-åringen var på vei vekk fra Anfield. Han gikk også langt i å antyde at han ville vekk selv. Derfor ble det lagt merke til da han lørdag reiste seg på tribunen og sang legendariske «You'll Never Walk Alone» sammen med Liverpool-fansen.

Bra Gerrard-frispark

Liverpool ledet Premier League før helgens runde, men kan etter Southampton-tapet bli tatt igjen av flere lag. Kanskje kommer Suarez tilbake i grevens tid for klubben som jager sin første ligatittel på 24 år.

Gerrard var nær ved utligning på et godt frispark etter 1-0-målet, men skuddet ble reddet av Artur Boruc i Southampton-målet.

Southampton var nær ved å doble ledelsen på en stor dobbeltsjanse omtrent midtveis i andre omgang, men Liverpool-keeper Simon Mignolet fikk først et bein og så en hånd på avslutningene fra sek-sju meter.

Fotballnyheter