NRK Meny
Normal

Liverpool klarte uavgjort

Det ble 1-1 etter en fartsfylt og spennende kamp i London.

Torres i kamp mot Arsenals Gallas
Foto: EDDIE KEOGH / REUTERS

Og det er Arsenal som kan fortvile over resultatet. De hadde flere opplagte sjangser, og ble snytt for ett straffespark da Dirk Kuyt river ned Aleksander Hleb innenfor 16-meteren i det 66 minutt.

Danske i veien

Men det var ikke bare dommeren som ødela for Arsenal. Også egne spillere kom i veien. Dansken Nicolas Bentner reddet nemlig på streken da hjemmelagets stormløp omsider tok ballen forbi samtlige Liverpool-spillere. Etter 70 minutter fyrer Fabregas ett skudd som har retning åpent mål, men Bendtner, som nettopp har landet etter ett forsøk på heading kommer i veien og hindrer en opplagt scoring helt på streken.

2 mål på 3 minutter

Arsenal kom best i gang i dette helengelske oppgjøret. Målet kom etter en corner i det 23 minuttet. Emmanuel Adebayor står helt umarkert og stanger inn sitt andre mål i mesterligaen. Det tar Liverpool bare tre minutter før de svarer. Gerrard finter seg flott fri inne i feltet og passer ballen til Kuyt som kjemper ballen i mål i duell med to arsenalspillere.

Dermed kan Liverpool ta med seg et svært gunstig resultat til returkampen på Anfield. Liverpool har ikke vunnet borte mot Arsenal siden 2000, og hadde før onsdagens kamp fått med seg bare to uavgjortresultater som best fra turene til Nordøst-London siden da. John Arne Riise måtte vike igjen for Fabio Aurelio og var ubenyttet reserve.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.