Liverpool i scoringsform

Liverpool fortsetter å overbevise. Lørdag ble kriserammede Newcastle knust 3-0 på Anfield.

Liverpool
Foto: SCOTT HEPPELL / AP

Men de rødkledde er et stykke unna kampen om det edleste metallet.

Etter en trøblete sesongstart er Liverpool så godt som hektet av i gullkampen allerede, og det må svi for fansen.

Premier League 2007/2008

For formen har det vært lite å si på den siste tiden.

3-0 hjemme mot Newcastle, 4-0 hjemme mot West Ham, 3-1 borte mot Bolton, 3-2 hjemme mot Middlesbrough, 0-0 borte mot Chelsea og 3-0 hjemme mot Sunderland gir 16-3 i målforskjell på de siste seks kampene.

Sikret ledelsen rett før pause

Det lenge ut til å bli en målløs første omgang, men Liverpool eksploderte mot slutten og kunne gå til pause med 2-0. Jermaine Pennant lobbet inn 1-0 tre minutter før hvilen, og kort tid etter var det Fernando Torres tur til å vise seg fram på eget gress.

Spanieren som kom til Liverpool i fjor sommer har motbevist alle kritikerne og levert mål etter mål den siste tiden. Lørdag ble han sendt gjennom alene med keeper, og rullet ballen i mål.Dermed var kampen i realiteten avgjort i løpet av de to siste minuttene av den første omgangen.

Og for å fjerne enhver tvil la kaptein Steven Gerrard på til 3-0 fem minutter ut i annen omgang. Gerrard fikk en nydelig stikker fra Torres, og kippet ballen i nettet.

Nedturen fortsetter

Dermed fortsetter nedturen for Kevin Keegan som manager for Newcastle. Den tidligere landslagstreneren ble tatt imot som en konge da han tok over den tidligere storklubben, men ser ikke ut til å kunne forhindre at nedrykksstreken nærmer seg i en faretruende hastighet.

De svart/hvite skjærene ligger bare fem poeng over Daniel Braatens Bolton som innehar den siste nedrykksplassen.

Fotballnyheter