NRK Meny
Normal

Lite fornøyd spillselskap

Spillselskapet Expekt reagerer på Norges Fotballforbunds ansettelsesprosess med Egil "Drillo" Olsen.

Egil "Drillo" Olsen sammen med fotballpresident Sondre Kåfjord (t.v.) og Per-Mathias Høgmo
Foto: Bendiksby, Terje / SCANPIX

Selskapet fikk beskjeden om ansettelsen samme dag som han skulle presenteres.

- Skuffet er vi jo. Det som skjedde var jo at pressekonferansen ble utsatt fordi vi måtte gjøre den del internarbeid før vi kunne fristille Drillo, sier presse- og samfunnskontakt Henrik Mandal i Expekt til NRK.

- Hadde vi hatt en dialog her fra starten, så hadde man ikke gått ut med denne informasjonen før alt var klart, sier han.

Mandal er lite fornøyd med hvordan ansettelsesprosessen av Drillo har forløpt seg, men særlig overrasket er han ikke.

- Det er ikke noen hemmelighet at utenlandske spillselskaper ikke er inne i varmen i den norske idrettsfamilien. Dette bare bekrefter det vi ser gang på gang i norsk idrett, sier Mandal videre.

Det er andre gangen spillselskapet må gi fra seg Drillo til trenerjobb. Den første gangen var det Vålerenga som hentet Olsen mens han var under kontrakt, likevel håper han Drillo er tilbake om kort tid.

- Jeg håper at han liker oss da, så får vi se, avslutter Henrik Mandal.

Drillos ansvar

Norges Fotballforbund anser at de ikke er part i Egil Olsens forhold til Expekt så lenge de hadde gjort det klart for han at han ikke måtte være knyttet til andre arbeidsgivere i perioden han skal være landslagssjef.

- NFF forutsatte at Drillo ikke hadde noen bindinger til andre arbeidsgivere dersom han skulle være landslagssjef. Drillo har hele tiden vært klar på at det var hans ansvar å ordne opp i sine avtaler med andre arbeidsgivere, før han kunne skrive under på kontrakten med NFF, sier NFFs generalsekretær Karen Espelund i en kommentar.

Les: Drillo tilbake

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.