NRK Meny
Normal

- Alt annet enn seier er uakseptabelt

Han kobles til Manchester United, men akkurat nå er det bare tre poeng mot Sandefjord som opptar AaFKs sisteskanse Anders Lindegaard.

Anders Lindegaard

AaFK-keeper Anders Lindegaard krever seier mot tabelljumbo Aalesund.

Foto: Teigen, Trond Reidar / SCANPIX

Før helgens runde har Sandefjord spilt 24 kamper på rad uten seier. Forrige trepoenger kom mot Molde i 2. serierunde, og det er lagets eneste gevinst denne sesongen.

- Vi SKAL vinne

Laget er fortapt i eliteserien, og spiller 1. divisjon neste sesong. Og selv om de bet godt fra seg mot Lillestrøm i forrige runde, er ikke Aalesunds Anders Lindegaard redd for å kreve seier mot laget fra hvalfangerbyen søndag kveld.

- Vi skal vinne den kampen. Alt annet er uakseptabelt, det er ikke mer å si om den saken, sier dansken til NRK.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Drømmer om Premier League

Lindegaard har den siste uken vært heftig koblet til storklubben Manchester United, som etter hvert vil trenge en erstatter for aldrende Edwin van der Sar.

Tidligere i uken sa Lindegaard til NRK at han drømmer om en overgang til Premier League, men nå er det bare tre poeng mot Sandefjord som gjelder.

Patrick Walker

Patrick Walkers Sandefjord setter negative rekorder i år.

Foto: Bendiksby, Terje / Scanpix

- Vi ligger på 4. plass, og har et vanskelig program igjen med blant annet Viking og Rosenborg borte. Målet vårt er å holde 4. plassen helt inn, det ville vært sensasjonelt for Ålesund som by og AaFK som lag, sier Lindegaard.

God natt, Sandefjord

Når det gjelder Sandefjord, er ting for det meste sensasjonelt i negativ betydning dette året. Deres 24 kamper uten seier er «norgesrekord» på øverste nivå. Os gikk gjennom 1975-sesongen med 0-5-17 på 22 kamper.

De har dessuten syv strake tap, og målforskjellen 4-21 på disse kampene. Borte har de ikke scoret på 881 minutter, da de scoret på Alfheim 21. april.

Fotballnyheter