NRK Meny
Normal

Lindegaard kan bli en dyr mann

Aalesundmålvakt Anders Lindegaard kan bli en lukrativ spiller hvis Manchester United kjøper ham.

Anders Lindegaard

Anders Lindegaard holdt nullen da Danmark spilte mot Kypros

Foto: DRESLING JENS / Ap

Lindegaard har blitt koblet til Premier League-klubben i lengre tid, og Uniteds keepertrener Eric Steele har sett den nybakte danske landslagskeeperen ved flere anledninger, skriver nettstedet sporten.dk.

I britiske medier blir det hevdet at Aalesund har satt en prislapp på spilleren på 45 millioner kroner, noe som sikkert vil komme godt med i klubbens kasse.

- 45 millioner kroner sier du, nei da må det heller være i euro, sier en spøkefull daglig leder i Aafk, Henrik Hoff til NRK sport da han blir konfrontert med en mulig overgangssum.

Kjenner til interessen

Aafk-lederen innrømmer likevel at han kjenner til at Manchester United er interessert i 26-åringen med fortid i OB og Kolding. Det er heller ikke noen hemmelighet at Manchester United må styrke laget på keepersiden ettersom førstekeeper Edwin van der Sar begynner å dra på årene (40 år i 27. oktober).

- Vi er kjent med interessen, og vi vet at treneren deres trener har vært her flere ganger, men mer vil jeg heller ikke kommentere. Jeg vil ikke si noe om det har vært kontakt mellom klubbene, sier Hoff videre.

Dansken kom til Aalesund på utlån i vårsesongen 2009, og ble permanent spiller i Aalesund-drakta samme høst. Oppholdet i Norge har vært så bra at han debuterte for det danske landslaget 7. september da veteran Thomas Sørensen måtte stå over på grunn av skade. Etter det har han vært sisteskanse i det danske landslaget i de tre siste kampene.

Nett-TV: Lindegaard før han kom på landslaget

Video Lindegaard håper på landslaget

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.