NRK Meny
Normal

Occean avgjorde like før slutt

I en kamp hvor Lillestrøm var det beste laget kriget Olivier Occean inn det avgjørende målet fem minutter før full tid.

Oliver Occean
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Dermed vant Lillestrøm 1-0.

LES OGSÅ: NRKSport.no fulgte Lillestrøm - Start

Ut av vond trend

Lillestrøm kom til dagens kamp uten å vunnet noen av sine fem siste kamper og hvor de kun hadde tatt beskjedne to poeng på de samme kampene.

Nett-TV: LSK-seier i siste liten

Romerikingene slet også lenge mot et defensivt Start lag som lå lavt i banen og ventet på kontringer og det så lenge ut som den vonde trenden skulle fortsette for kanarifuglene.

Men når Olivier Occean fikk tatt ned ballen helt uforstyrret i feltet og rullet ballen under Start-keeper Rune Nilssen så var det endelig grunn til å juble på Åråsen.

Omdiskutert utvisning

Ti minutter ut i 2.omgang skulle dommer Brage Sandmoen komme i fokus.

Jon Midttun Lie og Magnus Myklebust løp skulder mot skulder mot Starts mål. Like utenfor 16-meteren faller Myklebust og Sandmoen valgte å ta frem det røde kortet til Start-spillernes store frustrasjon.

Om Lillestrøm hadde presset Start tidligere, så ble det ikke bedre etter utvisningen. Sørlendingene ble tvunget til å gjøre omrokkeringer og resten av kampen ble enveiskjøring fra Lillestrøm.

Start sliter

Akkurat som Lillestrøm kom Start til Åråsen med en rekke dårlige resultater i sekken og etter dagens kamp har sørlendingen fortsatt en tung bør og bære.

Dette var Starts tredje tap på rad og de står kun bokført med en seier på sine seks siste kamper.

Med slike tall å vise til kan det være godt for nattesøvnen til trener Stig Inge Bjørnebye at han har blitt fredet av Starts styreleder og investor Erik Solér.

 

Dramatikk like på overtid

Like før slutt jaget Geir Ludvig Fevang en ball som Heinz Müller kom først på. I duellen som fulgte traff Lillestrøms tyske keeper Fevang i ansiktet med kneet og Starts indreløper gikk ned for telling.

Det medisinske apparatet kom raskt på banen med nakkekrage og båre og det så ikke bra ut for Fevang, men han viste heldigvis viste tegn til å røre på seg.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.