Lillestrøm har allerede laget liste med mulige Haglund-erstattere

ÅRÅSEN (NRK.no): – Det store spørsmålet er om Magnus blir eller ikke, sier sportsdirektør i Lillestørm Torgeir Bjarmann.

Magnus Haglund og Bjørn Helge Riise

Svenske Magnus Haglund (t.v.), her sammen med Bjørn Helge Riise, har ikke bestemt seg for om han fortsetter som Lillestrøm-trener neste sesong. (Foto: Christian Grotnes/NRK.)

Lillestrøm kan miste trener Magnus Haglund selv om klubben for første gang på mange sesonger kjemper om medalje i serien.

– Jeg har ikke tatt noen avgjørelse enda, sier Haglund til NRK.no om sin fotballfremtid.

Samtidig som LSK har sportslig suksess, sliter klubben kraftig økonomisk. Samtlige i klubben, alt fra de i administrasjonen til spillerne, har måttet gå med på lønnskutt.

– Jeg kommer til å vente noen måneder med avgjørelsen for å se hvordan ting her ser ut for 2015, sier Haglund om årsaken til at han vurderer å gi seg.

Torgeir Bjarmann

Sportsdirektør i Lillestrøm, Torgeir Bjarmann.

Foto: NRK

– Har listen i bakhodet

Da svensken i fjor vurderte å gå til Malmö satte LSKs sportsdirektør Torgeir Bjarmann opp en liste over aktuelle erstattere. Bjarmann har fortsatt listen, og nå kan det bli aktuelt å hente den frem igjen.

– Jeg har den i bakhodet, men vårt største ønske er at Haglund fortsetter, sier Bjarmann.

Spillerne må kutte - ikke Haglund

Etter det NRK.no forstår har Haglund gått ned 20 prosent i lønn, men under forhandlingene i fjor fikk han en opsjon i kontrakten som garanterer han gammel lønn dersom han fortsetter neste sesong.

Etter det NRK.no erfarer må spillerne på sin side gå med på kraftige lønnskutt i nye kontrakter.

Men Bjarmann mener det vil bli bedre.

– Bare vi kommer gjennom dette året på en bra sportslig måte, så tror jeg LSK skal se lysere tider igjen både økonomisk og enda bedre sportslig, sier sportsdirektøren og legger til:

– Det store spørsmålet er om Magnus blir eller ikke.

Lillestrøm ligger bare to poeng bak Rosenborg på bronseplass. Til søndag spiller LSK mot Stabæk.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter