Landslagsspiller klar for Molde

Den ferske Molde-treneren Tor Ole Skullerud har sikret seg nok et tilskudd til stallen.

Harmeet Singh

Hamreet Singh står oppført med fem A-lagskamper for Norges landslag.

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix

I dag signerte midtbanespilleren med fem A-landskamper, Harmeet Singh, en toårskontrakt med Molde.

– Årsaken til at overgangen har tatt litt tid, er at detaljer i spillerens kontrakt måtte på plass, sier Molde-sjef Tor Ole Skullerud til NRK.

Han bekreftet at Singh var hans ønske og at lagets midtbane skal konfigureres med Singh i en viktig rolle.

Skullerud

– Årsaken til at overgangen har tatt litt tid, er at detaljer i spillerens kontrakt måtte på plass, sier Molde-sjef Tor Ole Skullerud til NRK.

Foto: Aas, Erlend / NTB scanpix

– Vi har nå kunstgress i Molde, Harmeth er løpssterk og god med ball og passer til en hurtig spillestil. Vi har en ambisjon om at Harmeet skal bli en svært god spiller i den norske ligaen, sier Skullerud.

Sterk stall?

Tor Ole Skullerud fikk litt av en oppgave da det ble klart at han skulle ta over trenerjobben i MFK etter Ole Gunnar Solskjær.

Den tidligere Manchester United-spilleren forlot rosenes by etter å ha sikret de blå to seriegull og et cupgull.

Etter at Solskjær dro og tok med seg Mats Møller Dæhli og Jo Inge Berget til Cardiff, har flere stilt spørsmålstegn ved styrken til årets Molde-lag.

I tillegg har laget mistet midtbanespiller Magnus Wolff Eikrem, som også var en bidragsyter til seriegullene, før han gikk til nederlandske Heerenveen.

Skullerud har tidligere i vinter hentet Wolverhampton-spiss Bjørn Bergmann Sigurdarson, og nå har han nok sikret seg nok en solid forsterkning i landslagsspilleren Harmeet Singh.

Fotball

 • Bernardo-volley i City-seier

  Et volleyskudd fra øverste hylle signert Bernardo Silva ble vinnermålet da Manchester City vant 2-1 over Aston Villa og holdt tritt med serieleder Chelsea.

  City dominerte bortekampen fra start og ledet 2-0 ved pause før Ollie Watkins skapte ny spenning med et reduseringsmål. En utligning maktet ikke Steven Gerrards menn å få inn, og dermed tok tettrioen i Premier League tre poeng hver.

  Chelsea vant i likhet med City 2-1 på bortebane (mot Watford), mens Liverpool seiret 4-1 i byderbyet mot Everton. Chelsea topper tabellen ett poeng foran City og to foran Liverpool.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Rui Vieira / AP
 • Salah i toppform – 4-1 i byderbyet

  Premier Leagues toppscorer Mohamed Salah leverte to mål da Liverpool banket Everton 4-1 i byderbyet onsdag.

  Med «kun» ett mål på de tre foregående kampene var Salah tilbake og scoret sitt 12. og 13. mål for sesongen. Han har fire mål ned til Jamie Vardy på toppscorerlista i Premier League for øyeblikket.

  Jordan Henderson og Diogo Jota satte de to andre Liverpool-scoringene, mens Demarai Gray satte Evertons ene.

  Både Chelsea og Manchester City gjorde jobben, så det betyr at de rødkledde stadig er to poeng bak Chelsea og på tredjeplass. Den nevnte trioen har nå sju poeng ned til neste lag (West Ham) på tabellen.

  Mohamed Salah
  Foto: PAUL ELLIS / AFP
 • Watford skapte trøbbel for Chelsea

  Chelsea slet seg til 2-1-seier i Premier League-kampen mot Watford etter at oppgjøret ble midlertidig stanset på grunn av en hendelse på tribunen.

  Kampen ble stoppet på stillingen 0-0 i det 13. minutt på grunn av at en tilskuer fikk akutte helseproblemer. Spillerne ble sendt i garderoben. Etter omkring 30 minutter ble kampen satt i gang igjen.

  Etter det sendte Mason Mount Chelsea i føringen, men Emmanuel Dennis utlignet like før pause. Hakim Ziyech ble matchvinner for Chelsea snaut 20 minutter før slutt i det som ble en kamp utenom det vanlige i Watford.

  Britain Soccer Premier League
  Foto: Mike Egerton / AP
 • Zlatan med frispark-scoring

  Zlatan Ibrahimovic er i ferd med å finne formen igjen etter sine langvarige skadeproblemer. Han scoret direkte på frispark da Milan vant 3-0 over Genoa.

  Før det var spilt ti minutter av onsdagens bortekamp fikk den 40-årige svensken ta frispark fra 25 meter. Milan stilte opp flere spillere foran muren, og mens han var i tilløpet løp de til siden i håp om å lage et hull han kunne skyte i.

  Zlatan skrudde i stedet ballen på den andre siden av muren og så den forsvinne inn i hjørnet utenfor keeper Salvatore Sirigus rekkevidde.

  Italy Soccer Serie A
  Foto: Tano Pecoraro / AP
 • «Moi» tilbake for Southampton

  Mohamed Elyounoussi fikk spille det siste kvarteret da hans Southampton spilte 2-2 mot Leicester i Premier League onsdag kveld.

  Elyounoussi hadde vært på banen i ti kamper på rad for Southampton før han gikk glipp av møtet med Liverpool på bortebane sist runde.

  Mohamed Elyounoussi
  Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN

Messi fikk Gullballen for sjuende gang: – Det er utrolig å være her i kveld

Zlatan Ibrahimovic