NRK Meny
Normal

Læremesteren Rekdal

- Ålesund har mye å lære av meg. Det sier trener Kjetil Rekdal.

Kjetil Rekdal
Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

For etter en måned i jobben har Rekdal lagt merke til at det er mye som må forandres i klubben for at de skal stabilisere seg i toppen av norsk fotball.

Les også: Endelig klaffet det for Rekdal

- Uten å sette meg selv i et høyt lys så har jeg ganske stor erfaring fra forskjellige land, ulike nivå, og har vært med i toppen av eliteserien med Vålerenga.

- Jeg ser en del ting som kan forandres ganske fort, og gjøre Aafk mer slagkraftig og til en bedre klubb, både strukturellt og til et bedre fotballlag. Når vi litt tid på oss så vil det meste falle på plass, så får vi se om vi blir gode nok til å kunne nå det vi ønsker, sier Rekdal til NRK.

- Vi kan ikke leke oss

Etter seieren over Strømsgodset i går tok Ålesund steget bort fra bunnplassen i Eliteserien. Men Kjetil Rekdal sikter i vant stil mot høyere mål enn det. Han går langt i å antyde at det blir en god opprydning i stallen etter årets sesong, men det må gjøres mye både på og utenfor banen for at klubben skal ta det neste steget.

- Jeg har en målsetning sammen med Aalesund fotballklubb om å være en solid eliteserieklubb i 2011, og da kan ikke vi drive å leke oss og kaste bort tiden. Da må vi sette i gang å jobbe med det vi skal og på raskest mulig måte forbedre det vi må, og så må vi utvikle oss i takt med tiden, avslutter Rekdal.

Resultater/tabell eliteserien

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.