NRK Meny
Normal

Kvisvik på vei bort fra Fredrikstad

Raymond Kvisvik har via sin agent Stig Lillejord gitt beskjed til Fredrikstad om at han ikke ønsker å benytte seg av opsjonen på ett år til i klubben.

Raymond Kvisvik
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Dermed tyder mye på at den populære kantspilleren forsvinner fra Plankebyen til høsten.

- Raymond har i dag en kontrakt som har utløp i slutten av november. I den kontrakten ligger det en opsjon som må signeres for at han kan få stille i kommende kamper. Den kontrakten velger vi å se bort i fra, sier agent Stig Lillejord til NRK.

Raymond Kvisvik

Raymond Kvisvik under kampen mot Molde i 2. runde.

Foto: Olsen, Linn Cathrin / SCANPIX

Kvisvik har bare startet en av de fire første seriekampene, men senest i går ble han lagt merke til da han som innbytter var involvert i begge scoringene i 2-0-seieren mot Bodø/Glimt.

Ikke overrasket

I Fredrikstad er de ikke overrasket over at Raymond ikke ønsker å benytte seg av opsjonen. De vil likevel ikke endre planene.

- FFK har hele tiden sagt at vi skal ta en prat med Raymond etter vårsesongen, og det står ved lag, sier Per Morten Haugen.

- Hva skal til for at Kvisvik blir i FFK?

- Det er jo at Fredrikstad kommer på banen med et tilbud som gjør det attraktivt å bli i klubben. Raymond har sterk tilknytning til Fredrikstad, har huset sitt i der og er veldig glad i klubben. Men det er klart, nå har han sju måneder igjen av kontrakten med FFK, og da er det naturlig å se seg rundt når den arbeidsgiveren man har ikke er interessert i å forlenge arbeidsforholdet, sier Lillejord.

Fra 1. juni kan Kvisvik diskutere og skrive under for en eventuell ny klubb.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.