NRK Meny
Normal

Krisen fortsetter

Krisen i Kristiansand fortsetter etter at Haugesund detonerte en cupbombe og vant 1-0 på Starts egen hjemmebane

Start
Foto: Schrøder, Tor Erik / SCANPIX

Start har slitt voldsomt i det siste og det ble ikke lysere etter 4.runde oppgjøret mot Haugesund. Sørlendingene spilte begredelig fotball, særlig i 2.omgang.

Åpningen på kampen var jevn og begge lag kom til få muligheter. Det var i kampens siste omgang at dramatikken skulle begynne.

Haugesunds franskmann Michael Antoine Curier kom til to gigantiske muligheter i løpet av ti minutter ut i 2.omgang. Den første skøt han i stolpen, før han på utrolig vis klarte å bomme på åpent mål på sin andre mulighet.

Det var derfor ikke ufortjent at Haugesund avgjorde i kampens siste spilleminutt.

Tom Erik Moen avgjorde for Haugesund

Da 90 minutter var spilt dukket 23 år gamle Moen opp bakerst i feltet og sendte ballen lekkert i mål fra 20-meter. Målet må ha vært et karriere høydepunkt for Moen som er født i Namsos og tidligere har spilt i Rosenborg.

Start i trøbbel

Mørket har så absolutt senket seg over Kristiansand og trener Stig Inge Bjørnebye kan ikke lenger sitte trygt i sjefsstolen.

Ikke nok med at sørlendingene har tapt sine fem siste kamper i eliteserien, men nå er de også ute av cupen etter å ha godt på et fortjent tap mot Haugesund.

Ting må snart begynne å snu ellers står laget som er kjent for å spille makrellfotball med begge beina godt plantet i nedrykksstriden.

Ole Martin Årst ingen frelser

Starts nyinnkjøpte spiss fra Tromsø viste seg ikke fra sin beste side i dagens kamp. Han slet med å komme til muligheter og satte aldri sitt preg på kampen.

Så det gjenstår å se om han blir den frelseren alle på sørlandet håper han skal bli.

 

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.