Krisen fortsetter

Krisen i Kristiansand fortsetter etter at Haugesund detonerte en cupbombe og vant 1-0 på Starts egen hjemmebane

Start
Foto: Schrøder, Tor Erik / SCANPIX

Start har slitt voldsomt i det siste og det ble ikke lysere etter 4.runde oppgjøret mot Haugesund. Sørlendingene spilte begredelig fotball, særlig i 2.omgang.

Åpningen på kampen var jevn og begge lag kom til få muligheter. Det var i kampens siste omgang at dramatikken skulle begynne.

Haugesunds franskmann Michael Antoine Curier kom til to gigantiske muligheter i løpet av ti minutter ut i 2.omgang. Den første skøt han i stolpen, før han på utrolig vis klarte å bomme på åpent mål på sin andre mulighet.

Det var derfor ikke ufortjent at Haugesund avgjorde i kampens siste spilleminutt.

Tom Erik Moen avgjorde for Haugesund

Da 90 minutter var spilt dukket 23 år gamle Moen opp bakerst i feltet og sendte ballen lekkert i mål fra 20-meter. Målet må ha vært et karriere høydepunkt for Moen som er født i Namsos og tidligere har spilt i Rosenborg.

Start i trøbbel

Mørket har så absolutt senket seg over Kristiansand og trener Stig Inge Bjørnebye kan ikke lenger sitte trygt i sjefsstolen.

Ikke nok med at sørlendingene har tapt sine fem siste kamper i eliteserien, men nå er de også ute av cupen etter å ha godt på et fortjent tap mot Haugesund.

Ting må snart begynne å snu ellers står laget som er kjent for å spille makrellfotball med begge beina godt plantet i nedrykksstriden.

Ole Martin Årst ingen frelser

Starts nyinnkjøpte spiss fra Tromsø viste seg ikke fra sin beste side i dagens kamp. Han slet med å komme til muligheter og satte aldri sitt preg på kampen.

Så det gjenstår å se om han blir den frelseren alle på sørlandet håper han skal bli.

 

Fotballnyheter