NRK Meny
Normal

Krever 50 millioner for Alanzinho

Stabæk har avslått et bud på brasilianeren.

Alanzinho
Foto: Lise Åserud / Scanpix

Tyrkiske Trabzonspor har tilbudt Stabæk 30 millioner kroner for Alanzinho, men seriemesterne vil ha mer for brasilianeren.

Alanzinho fikk en klem av trener Jan Jönsson etter kampen.

Alanzinho og trener Jan Jönsson.

Foto: Stian Lysberg Solum / Scanpix

– Vi mener han er den mest verdifulle spilleren i eliteserien, og ønsker betalt deretter, sier Stabæks sportsdirektør Lars Bohinen til TV 2.

Alanzinho er tilbudt en nettolønn på 10 millioner kroner i Tyrkia.

Stabæk utelukker ikke en overgang. Men ifølge TV 2 vil de regjerende mesterne ha 50 millioner kroner for driblekunstneren.

- Ballen ligger hos Trabzonspor, og de må høyne budet om det skal bli aktuelt å selge Alanzinho, sier Bohinen.

Fristet av tilbudet

–35 millioner kroner er veldig mye penger. Også avtalen Trabzonspor tilbød meg var veldig god. Faktisk så god at den ville sikret meg og familien min livet ut, sier Alanzinho til TV 2.

Brasilianeren er fristet av tyrkernes tilbud, men vil være lojal overfor Stabæk om det ikke skulle bli noen overgang.

– Dette får Stabæk og min agent finne ut av. Blir det ikke noe av dette, vil jeg hjelpe klubben til å kvalifisere seg til mesterligaen, sier brasilianeren.

Skadet midtbanespiller

I går ble det klart at Stabæk kan komme til å måtte spille hele vårsesongen uten sin målfarlige midtbanespiller Johan Andersson.

- Jeg har problemer med høyre kne og har veldig vondt etter hver trening. Det begynte allerede mot slutten av forrige sesong, men nå er smertene mye kraftigere, sa han til Nettavisen.

Fotballnyheter