NRK Meny
Normal

Krasjet i reklameskilt - måtte sy

Tromsø-spilleren Jaroslaw Fojut var maks uheldig under oppvarmingen i forkant av Godset-kampen: 25-åringen ble sendt til sykehus etter et ublidt møte med et reklameskilt.

Tromsø

Tromsø-spilleren Jaroslaw Fojut måtte stå over kampen etter å ha krasjet med et reklameskilt under oppvarmingen. Han måtte sy flere sting i hodet etter krasjen.

Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Det ble en svært innholdsrik kamp mellom Strømsgodset og Tromsø på Marienlyst. Men det skjedde også saker og ting under oppvarmingen i forkant av kampen.

Mot slutten av oppvarmingen hadde Jaroslaw Fojut blikket på ballen mens den var i lufta og oppdaget dermed ikke at det sto et reklameskilt like ved han.

Til sykehus

Da TIL-forsvareren skulle ta ned bakken, banket han hodet i skiltet. 25-åringen fikk seg en real smell og måtte føres blødende av Strømsgodsets hjemmebane.

Ifølge iTromsø skal han ha pådratt seg en hodeskade – i tillegg har Fojut muligens brukket nesa. Til sammen har han sydd seks sting, melder avisen.

– Det er fryktelig klønete spør du meg, sa C More-ekspert Steffen Iversen etter å ha sett reprisen.

Dermed måtte Tromsø klare seg uten polakken i kveldens kamp.

– Den var noen overivrige banemannskap som absolutt skulle ha det skiltet inn på banen. Han har vært på røntgen nå og det ser greit ut. Forhåpentligvis er han klar til neste kamp, sier Agnar Christensen til C More.

Bortelaget åpnet best

Det var imidlertid Tromsø som ga serielederen fra Drammen en ordentlig smell i selve kampen. Thomas Kind Bendiksen sendte Tromsø opp i ledelsen i det 21. minutt.

Han skjøt fra distanse og fikk stjernetreff. Adam Larsen Kwarasay var sjanseløs på suseren fra Bendiksen.

Men ledelsen varte ikke veldig lenge. Først utlignet Lars-Christopher Vilsvik på straffespark.

Tromsø

Tromsø skremte serieleder Strømsgodset da de tok ledelsen etter 21 minutter. Men hjemmelaget snudde kampen og vant til slutt 3-1 over Tromsø.

Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

Leiesoldater scoret

I andre omgang fortsatte Godset å presse gjestene fra Tromsø og scoret to ganger til med leiesoldatene Abdisalam Ibrahim og Bismarck Adjei Boateng.

U21-landslagsspilleren Abdisalam Abdi Ibrahim bredsidet inn 2-1-scoringen i det 58. minuttet til stor jubel fra hjemmepublikummet.

Syv minutter før slutt satte Bismark Adjei Boateng inn 3-1 for serielederen. Han scoret etter at Godset hadde hatt – utrolige – fem sjanser på rappen innenfor Tromsøs 16-meter.

Strømsgodset leder nå ligaen med fem poeng. Tromsø ligger på syvende plass med 19 poeng.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.