Kledelig respekt for FC København

Ole Gunnar Solskjær tror ikke kampen mot FC København i morgen blir enkel. Det til tross for at Manchester United er bedre enn på lenge. 

Solskjær snakker med NRK på Kastrup
Foto: CLAUS FISKER / AFP

Det var kaotiske tilstander da stjernene fra Manchester United landet på Kastrup i dag. Mange tilhengere hadde møtt opp for å sikre seg autografene til noen av Europas beste fotballspillere. I morgen kveld møter de Ståle Solbakkens FC København i returoppgjør i Parken. 

Ole Gunnar Solskjær er kledelig beskjeden med tanke på hva som skal skje i morgen.

  

Det blir ikke enkelt det her

Ole Gunnar Solskjær / til NRK

 

-Vi vet hva som venter oss. Det er aldri lett borte i Europa-cupen og forrige gang måtte vi vente en liten stund før vi scoret. Vi scoret rett før og rett etter pause, så det blir ikke enkelt dette her.

 

Manchester United vant 3-0 hjemme på Old Trafford over København 17. oktober. De har tre strake seire i Mesterligaen og leder Premier League hjemme i England. Dette er Solskjærs forklaring på suksessen:

  

Vi har trent godt, spilt mye sammen.

Ole Gunnar Solskjær / til NRK

 

- Vi har trent godt, spilt mye sammen og vi begynner å bli kjent med hverandre igjen. Vi har kjøpt inn en del nye spillere, men i år har vi ikke så mange nye og da blir vi mer samspilt, selvfølgelig.

 

 

 

Fotballnyheter