Karnass skrev under for AaFK

Aalesunds fotballklubb bekrefter at avtalen med den marokkanske kantspilleren El Mehdi Karnass er i boks.

El Mehdi Karnass

Her skriver El Mehdi Karnass under for AaFK. Han er flankert av trener Jan Jönsson og klubbdirektør Henrik Hoff.

Foto: Hermann Ekeberg / AaFK

Det er tre uker siden AaFK og Karnass ble enige om en avtale. Men klubben ville avvente den medisinske testen før man satte underskriften på kontrakten. Nå er alle formaliteter i orden, og Karnass er presentert som AaFK-spiller.

– AaFK har kommet til enighet om kontrakt med midtbane-/kanstspilleren El Mehdi Karnass (24) fra Marokko. Kontraktens varighet strekker seg ut 2017, skriver AaFK på sine nettsider.

El Mehdi Karnass

Her presenteres Karnass med AaFK-drakt. Også her flankeres han av Jan Jönsson og Henrik Hoff.

Foto: Hermann Ekeberg / AaFK

Karnass spiller til daglig midtbane/kant og er kaptein i den marokkanske toppklubben Difaâ El Jadida. Han har også vært innkalt til Marokkos A-landslag.

– Han har vært en stund i AaFKs søkelys, heter det på AaFK.no.

Like etter signeringen deltok Karnass på AaFK's trening. Og han var strålende fornøyd med å ha blitt AaFK-spiller.

– Jeg har fått en fantastisk mottakelse i AaFK og jeg er veldig glad for å være en del av klubben. Det er mange gode spillere her og jeg gleder meg til å bidra med mine kvaliteter, sa han tirsdag.

Og like fornøyd var trener Jan Jönsson. Etter en trøblete sesongstart noterer han med glede at nye spillere etter hvert slutter seg til laget.

– Vi ser at han er en god fotballspiller med mange gode kvaliteter. Han er kvikk, atletisk og kan benyttes i ulike posisjoner. Vi ser fram til at han er spilleklar, sier Jönsson .

Karnass vil slutte seg til AaFK rundt 20. juni, og er spilleklar når overgangsvinduet åpner 15. juli. Karnass kommer til AaFK som Bosman-spiller.

El Mehdi Karnass

Like etter signeringen var Karnass i full aktivitet på kunstgresset i Ålesund.

Foto: Hermann Ekeberg / AaFK

Fotballnyheter