Normal

Jovanović advarer Liverpool

Serberen Milan Jovanović har truet med å forlate Liverpool etter å ha vært på benken et par kamper.

Milan Jovanovic

Milan Jovanović gratuleres etter har satt ledermålet mot Northampton. Han har akkurat kysset klubbeblemet.

Foto: Tim Hales / Ap

Jovanović har vært i klubben bare to måneder, han kom gratis til klubben fra Standard Liege, men nå går tankene hans i retning utgangsdøren.

– Jeg er en fighter, men hvis ting ikke ordner seg bytter jeg klubb - selv om det er for tidlig til å tenke på det, sier han til The Sun.

29-åringen har hittil gjort ett mål for Liverpool, det kom mot Northampton, laget som slo dem ut fra ligacupen. Han står foreløpig med åtte kamper for «The Reds».

– Jeg er i form, jobber hardt og har startet åtte kamper. Men jeg har ikke vært i startoppstillingen de siste par kampene - jeg har ikke engang kommet på som innbytter.

Liverpool er ikke Liege

Han innrømmet at han har måttet endre spillestilen sin i England og at han savner sine gamle hjemtrakter.

– Jeg har tilpasset meg et nytt system her borte, jeg forsvarer hele tiden. Bare tre eller fire lag spiller attraktiv fotball i Premier League. Resten satser på høy tenning, disiplin og forsvarsspill.

– Jeg savner Standard og byen Liège.

Liverpool møter Blackpool hjemme på Anfield søndag ettermiddag. Vanligvis en kamp man som Liverpool-tilhenger går inn i med en god følelse, men det spørs om det ikke er litt mer spenning denne gang.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Fotballnyheter