NRK Meny
Normal

Jovanović advarer Liverpool

Serberen Milan Jovanović har truet med å forlate Liverpool etter å ha vært på benken et par kamper.

Milan Jovanovic

Milan Jovanović gratuleres etter har satt ledermålet mot Northampton. Han har akkurat kysset klubbeblemet.

Foto: Tim Hales / Ap

Jovanović har vært i klubben bare to måneder, han kom gratis til klubben fra Standard Liege, men nå går tankene hans i retning utgangsdøren.

– Jeg er en fighter, men hvis ting ikke ordner seg bytter jeg klubb - selv om det er for tidlig til å tenke på det, sier han til The Sun.

29-åringen har hittil gjort ett mål for Liverpool, det kom mot Northampton, laget som slo dem ut fra ligacupen. Han står foreløpig med åtte kamper for «The Reds».

– Jeg er i form, jobber hardt og har startet åtte kamper. Men jeg har ikke vært i startoppstillingen de siste par kampene - jeg har ikke engang kommet på som innbytter.

Liverpool er ikke Liege

Han innrømmet at han har måttet endre spillestilen sin i England og at han savner sine gamle hjemtrakter.

– Jeg har tilpasset meg et nytt system her borte, jeg forsvarer hele tiden. Bare tre eller fire lag spiller attraktiv fotball i Premier League. Resten satser på høy tenning, disiplin og forsvarsspill.

– Jeg savner Standard og byen Liège.

Liverpool møter Blackpool hjemme på Anfield søndag ettermiddag. Vanligvis en kamp man som Liverpool-tilhenger går inn i med en god følelse, men det spørs om det ikke er litt mer spenning denne gang.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.