King senket United: – Betyr veldig mye

Den tidvis utskjelte nordmannen viste ingen nåde mot sin skadeskutte gamleklubb.

APOTPIX Britain Soccer Premier League

Joshua King (i midten) omfavnes av lagkameratene etter scoringen.

Foto: Tim Ireland / Ap

Laster innhold, vennligst vent..

Denne lørdagskvelden var det altså en tidvis kritisert spiss fra Norge som skulle bli tungen på vektskålen mot Manchester United - som stadig sliter med å få ting til å stemme.

Joshua King scoret det avgjørende 2-1-målet for Bournemouth.

– Det betydde mye. Jeg var i United i fem år, så det betyr selvsagt veldig mye å score mot sin tidligere klubb, sa King etter kampen, ifølge TV2.

Målet hans gjør at Manchester United står uten seier på de tre siste kampene i Premier League.

God kamp

FBL-ENG-PR-BOURNEMOUTH-MAN UTD

King spilte en god kamp mot Manchester United.

Foto: IAN KINGTON / Afp

Målet kom etter en meget god bevegelse av King. Han løp i en bue slik at han kom seg fri inne i Manchester Uniteds boks. Han var derfor umarkert da han fikk ballen i beina. Oslo-gutten klinket til og satte ballen kontant i motsatt hjørne.

King bekrefter overfor TV2 at varianten var innøvd, men sier det er første gang han scoret på den.

Han har tidligere måttet tåle perioder med kritikk fordi det har gått tid mellom hver gang han scorer og prestasjonene har variert, men i lørdagens kamp var nordmannen god - en av banens beste.

Han lagde trøbbel for Uniteds forsvar helt til han tok seg til leggen og signaliserte at han måtte bytte halvveis ut i den andre omgangen.

King har spilt på Manchester Uniteds rekruttlag, men forlot klubben for to år siden. Denne sesongen er hans første i Premier League.

Scoret direkte fra corner

Et skadeskutt Manchester United måtte stille med et litt mindre rutinert lag enn vanlig lørdag, noe som var aller mest synlig i forsvarsrekka. Der spilte Guillermo Varela, Paddy McNair, Daley Blind og Cameron Borthwich-Jackson.

Marouane Fellaini scoret Manchester Uniteds mål, mens Junior Stanislas satte inn det første for Bournemouth etter bare to minutters spill.

Han scoret rett og slett direkte fra corner. David de Gea feilberegnet skruen i corneren, og ballen smalt i mål via stolpen.

Laster innhold, vennligst vent..

Fotballnyheter