Jol blir i Tottenham

Tottenham-manager Martin Jol hadde i dag møte med klubbledelsen og fikk forsikringer om at han fortsatt blir i klubben.

Tottenham Hotspur manager Martin Jol
Foto: TOM HEVEZI / AP

Partene ble enige om at de hadde de sammen målene for klubben og at de fortsatt hadde tro på at de kunne nå de sammen, men han fikk ingen forsikringer om at han sitter trygt i managerstolen.

- Styret skylder klubben og våre fans at vi til en hver tid evaluerer hvordan vi spiller og situasjonen klubben befinner seg i . Vi må også forsikre oss om at vi har evnene til å hevde oss på et høyt nivå. Vi har investert enorme summer i spillerstallen og sørget for av vi har det beste laget på over 20 år og de er like sultne på suksess. For å oppnå dette må vi ha en manager og trener som sørger for at spillerne yter sitt beste og kan kjempe med de beste, heter det i en pressemelding fra klubben.

- Vi hadde et møte med Martin i dag hvor vi diskuterte dette, og han forsikret oss om at han føler at han har et lag som kan følge opp disse forventningene, skriver klubben videre.

Spurs har fått en tøff åpning på sesongen og ifølge ryktene er Juande Ramos (Sevilla) og Harry Redknapp (Portsmouth) aktuelle som erstattere.

Sevilla og Tottenham benektet begge tirsdag at det har vært samtaler med Ramos. Redknapp skal ha vært i samtaler med Tottenham allerede i vinter.

Søndagens bortekamp mot Manchester United kan bli avgjørende for om nederlederen får bli i klubben. 

Fotballnyheter