NRK Meny
Normal

Iversen ikke med mot Island

Steffen Iversen spiller ikke landskampen mot Island.

Steffen Iversen
Foto: Solum, Stian Lysberg / SCANPIX

Familieære årsaker skal være grunnen til at Rosenborg-spilleren har trukket seg fra den norske landslagstroppen til lørdagens VM-kvalifiseringskamp borte mot Island.

- Det er ingen dramatikk i dette. Jeg savner familien som jeg ikke har sett siden datteren min ble født. Jeg reiser til London for å se dem og for å ordne en del praktiske ting slik at de kan komme til Trondheim. En haug med papirer må signeres, sier han til Rosenborgs hjemmeside.

Landslagssjef Egil Olsen har ikke kalt inn noen erstatter for RBK-spissen.

- Han kan ha gode grunner til ikke å stille mot Island, men han kan være aktuell til Makedonia-kampen onsdag. Jeg har snakket med ham selv og respekter hans avgjørelse, sa Drillo da han samlet spillerne sine for den første treningen på Bislett tirsdag ettermiddag.

Vinner Norge borte mot Island og fortsatt har sjansen til VM-sluttspill, slutter Iversen seg trolig til troppen som skal møte Makedonia i siste kvalifiseringskamp på Ullevaal onsdag i neste uke.

Iversen trente som vanlig med Rosenborg tirsdag.

Med sine to mål er han sammen med Morten Gamst Pedersen Norges toppscorer i denne VM-kvalifiseringen . På sine 77 landskamper har 32-årige Iversen scoret 21 mål.

Norges VM-kvalifiseringsgruppe

Fotballnyheter

Videoklipp

En viktig scoring for Norge av Martin Ødegaard mot Irland.
Se alle målene her.
Se alle målene her.